PÅ EN UTAV ENTRÉSTENARNA

Såhär skulle jag vilja börja alla mina dagar. Sittandes på en utav entréstenarna som jag kallar dem, som ligger som en liten gång från grinden upp till husets entré, och dricka en kopp kaffe med en inredningstidning. Få saker framkallar en sådan simpel vardagslycka hos mig som att få hålla ett nummer av något inredningsmagasin i handen. Allt om trädgård känns extra relevant när vi dessutom har 3000 kvadratmeter förfallen trädgård som behöver ett ansiktslyft. Större delen av gården har vi redan visioner för, men jag tror att jag kan hitta mycket inspiration i texter och bilder.

Men det här är inte hela morgonsanningen. Kaffet som ni ser här över blev till innan jag i ren frustration och ilska slog sönder vår kaffebryggare efter att ha tappat bort min telefon. Man ska inte underskatta vad fyra dagars konstant smärtpåslag gör med psyket. Efter två timmars letande har jag dock hittat den igen och försöker trösta mig med att vår kaffebryggare mer eller mindre redan gjort sitt. Dagens planer då? De borde utgå från min studielitteratur då jag om en vecka ska skriva tentamen. Men, det är tveksamt om orken finns för det. I eftermiddag händer det dock grejer. Vår tv-möbel är klar för leverans och ihopmontering och här på morgonen målade Fredrik det sista på den väggen möbeln ska stå emot.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s