NÄR VÄRMEN KOMMER

Plusgraderna utanför våra fönstret har bestämt dagens outfit hos den här lilla loppan. En vit tröja med brodyr och ett par rosa helt ljuvliga hängselshorts hon fick av sin farmor redan förra sommaren. 27 grader visar den termometern som är i solen och redan igår var kanonvärmen här. Vi strosade runt i klänningar hela dagen och idag har jag fått välja en långärmad sådan för att täcka de armar som igår fick röd färg. Hade det inte varit för att min kropp bestämt sig för att göra uppror i form av smärta och trötthet hade vi nog suttit där ute i trädgården nu. Men jag passar på att samla kraft medan lillebror sover på övervåningen så att vi kan ta oss ut när han vaknat till liv.

05:56 imorse stod min sambo med en roller och rullade på väggfärgen i vårt vardagsrum. I övrigt har dygnets första vakna timmar spenderats med studier och nu är det bara en tentamen kvar på den här kursen. Det är förvisso inte så ”bara” men ibland kan det vara skönt att bortgå från grupparbeten och arbeta självständigt. Vi ska som sagt försöka förflytta oss utåt när alla vaknat till liv och jag har en vision om att det ska bli en promenad över åkrarna och lite trädgårdsfix.

6 reaktioner till “NÄR VÄRMEN KOMMER

 1. Så himla söt outfit 😍 Vädret har verkligen blivit kanon så det kan man inte klaga på. Jag blev också lite röd trots att jag bara satt korta stunder på balkongen. Tråkigt med kroppen, hoppas du känner dig piggare under dagen. Skönt att få komma ut lite hur som.

  Gilla

 2. Men så söta kläder. En riktig prinsessa. Visst är det underbart då värmen kommer och man kan kasta av sig vinterkläderna. Hoppas bara det håller i sig nu.

  Gilla

 3. Alltså de låter ju underbart – gud va ja längtar tills den värmen når hit – kan sitta på balkongen dricka kaffe o mysa 🙂 dock bävar vi inför sommaren på sjukhuset som ska jobba när hettan gassar på 😦 sååå fin Åhh jätte söt ❤️❤️❤️

  Gilla

 4. Fy så jobbigt att du har ont :(. Har det att göra med ditt hjärtfel? Eller får du bara ont ändå? Skönt att kunna vara ute i solen, blir väldigt mycket inne för min del som lärare. Jag hoppas verkligen att solen visar sig i sommar i år, tror man behöver det efter den här våren. Så roligt att det målas hemma hos er också, tänker att det måste kännas jättekul att få fram ett hem :).

  Gilla

 5. Håller med till 100%. Jag AVSKYR grupparbeten och njuter till fullo av att just nu kunna lägga upp och planera tiden med enbart mig själv att ta hänsyn till. Låter skönt med enbart en tentamen kvar. Själv har jag också bara min pågående uppsats att få klart, men precis som du skriver om din tenta är ju inte det ”så bara” tyvärr 🙂 Men det är bara att kämpa på – snart är vi klara!!!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s