SMÅSTRIDER OCH SAKER SOM SLÄPAR EFTER

Fredag, fredag, fredag. Nog för att det har varit kortvecka för att måndagen försvann men har det inte gått fasansfullt fort? Det känns som att jag inte har hunnit med och som att veckan i mångt och mycket varit väldigt tuff. Småstider på hemmaplan blandat med virrvarr av tankar och känslor om framför allt saker längre fram som stressar mig. Och så alla punkter på att göra-listan som hela tiden släpar efter för att det dyker upp saker man inte räknat med.

Nåja, nog om det tills vidare. När jag kommer in i stressiga tider är det mig själv jag prioriterar bort i första hand och jag tror nog att ni är många som känner igen er. Och det är egentligen hur dumt som helst. Jag klev upp 05:10 idag för att slippa stressa på morgonen, fick mig en kopp kaffe innan familjen kvicknade till liv och unnade mig den där tiden som gör mig så gott men som jag ofta struntar i. Just nu håller jag på att duka fram en frukost likt den här över. Egenodlade och egenplockade både jordgubbar och plommon med iskall mjölk. Tänk att det är den säsongen som står för dörren nu. När man kan plocka blåbär i skogen, sätta tomatplantor i landet och tjuva plommon hemma hos svärfar. Det om något borde kunna få den här lite kantrade skutan att vända rätt igen.

9 reaktioner till “SMÅSTRIDER OCH SAKER SOM SLÄPAR EFTER

 1. Ja du kort vecka var de verkligen. Ledig idag från APL. Igår kunde jag inte gå på förmiddagen pga min ångest. Men Jobbar i helgen. Så de var inte mycket kortare vecka haha.

  Gilla

 2. Du gör helt rätt som går upp lite tidigare för att hinna med dig själv…sååå viktigt i stressiga tider men som du säger så ofta man prioriterar bort sig själv..

  Härligt med egenodlat och och egenplockat, längtar verkligen och har redan varit ute flera gånger för att kontrollera att mina jordgubbsplantor som jag planterade om i fjor mår bra och växer….som små bebisar 🙂

  Gilla

  1. Så avundsjuk på dina jordgubbsplantor just nu! Vi hade helt magiska plantor i vårt förra boende men det här året får vi börja om.. Vi vet dock inte vart vi vill ha de så vi kanske struntar i att sätta i år, men det skulle vara tråkigt att vara utan den lyxen en hel sommar.. Kram!

   Gilla

 3. Jag tycker alltid att veckorna går så himla fort. Jag vet inte vad som händer. Det är så skönt att få lite egentid på morgonen. Jag sitter oftast och äter minfeukost själv för att få lite lugn på morgonen. 🌸

  Gilla

 4. Mumms vilken god frukost du har fixat. Den egentiden är ju väldigt viktig så tycker det är bra att du tog den nu på morgonen. Även om det var väldigt tidigt.

  Gilla

 5. Jag tycker att det är fredag eller måndag jämt, det går så himla fort ju. Ännu snabbare gpr ju tiden när en dag försvinner som helgdag. Jag längtar också efter att kunna äta härliga bärfrukostar. Vi har just nu egna smultron och jordgubbar. Jag hoppas att de tar sig i år igen iallafall.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s