DU & JAG

Onsdagen har kommit och här hemma är det nästan spöklikt tyst. Sådär som jag har glömt bort att det kan vara. Ljudet av My’s iPad klingar i bakgrunden men inget bebisskrik, gnäll eller krypstapplande hörs i ett annat rum. Och kommer inte att höras här hemma förrän i eftermiddag. Det är nämligen bara jag, My och djuren hemma. Lillebror har farit till farmor och ska vara där hela dagen på grund av en examination jag ska genomföra. En dag med föreläsningar, uppgifter och grupparbete väntar och kommer att fortgå långt efter klockan 16. Så det kändes minst sagt nödvändigt att kunna ge mig själv en ärlig chans, för riktigt så blir det ju såklart inte när man har två barn hemma varav den ena inte alls klarar sig själv i samma utsträckning som damen här över.

För att kompensera upp att mamma kommer att vara väldigt tråkigt de kommande timmarna gjorde vi en riktig brakfrukost, la ett pussel och stod och apade oss framför spegeln. Jag har dessutom lagt lite tid på att röja upp en fri väg för den leveransen som kommer någon gång mellan 09 och 15 idag. Stommarna till vårt bibliotek kommer äntligen, och jag hoppas att jag kan sitta och skruva ihop de redan ikväll efter att barnen somnat.

16 reaktioner till “DU & JAG

 1. Skönt att kunna få lite hjälp då iallafall, lycka till med plugget idag. Mysigt med en brakfrukost!! D var hon säkert nöjd. Kul med leveransen med, kommer det bilder när det är klart? Hehe.

  Gilla

 2. Vad skönt men lite egent tid men henne och tystnad. Man kan göra lite där hemma som man kanske inte kan annars. Och lilleman får farmor mys

  Gilla

  1. Vi har ju över 200 kvadratmeter boyta här i huset, hur många kvadratmeter biblioteket är vet jag inte. Jag är så dålig på att uppskatta sådant, men det kommer bilder i eftermiddag som du får kika in! Kram!

   Gilla

 3. Oj, det låter som en viktig dag. Tur att det går att lösa sig ned barnen så att du får gjort det du ska. Lycka till. Själv har jag ett zoommöte med lärare om ett par timmar. Det är det enda jag orkar med plugget just nu.

  Gilla

 4. Åh, lycka till med examinationen! Tror att det är ett smart drag att lämna bort lillebror 😊 Visst är det spännande med leveranstiderna man får? Här var det någon gång mellan 11-17. Svårt att veta när man kan gå ut med hunden till exempel 😁

  Gilla

  1. Haha ja, det är helt galet. De här ringde 20 minuter innan men går man med hunden så brukar iallafall jag ha mer än 20 minuter hem om jag kommit halvvägs. Så himla tråkigt att man inte kan ge ett bättre tidsspann.. Kram!

   Gilla

 5. Åh jag hoppas att dagen rullade på smidigt och att lilla loppan som var hemma med dig lät dig plugga osv.
  Lillebror har säkert haft en kanon dag hos farmor!
  win win för alla 😉

  Ha en fin kväll
  kram kram

  Gilla

 6. Men vilken solstråle, Så glad hon är. Måste kännas tyst när minstingen inte är hemma men så mysigt sen på eftermiddagen och dessutom så skönt att vara köar med eximinationen ju

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s