100 DAGAR IN

Kan ni tänka er, idag har det gått 100 dagar på år 2020. 100 DAGAR! Och trots att vi fyllt våra första hundra dagar det här året med en hel del så kan jag inte förstå att det har gått så fort. Vi har spenderat en vecka i Sälen, packat ihop och lämnat en lägenhet, flyttat till en gård och påbörjat renovering i tre rum. Jag har börjat studera, avslutat en hel kurs och påbörjat en annan. Och så har vardagen också fått plats. Så kanske är det inte så konstigt att det redan har gått 100 dagar. Men 100 dagar av 366 dagar låter så mycket, som att året snart kommer ha nått sitt slut.

På den hundrade dagen kanske man borde ha storslagna planer? Men så är det inte! Om inte vaccination av familjens engelska springer spaniel räknas som en storslagen plan. Men det tror jag väl inte. Varken för oss eller för henne. Utöver det finns det inga satta planer förutom att vänta in långhelgen. Fredrik jobbar sin sista dag idag innan sin fyra dagar långa ledighet och det ska bli så himla fint att ha honom hemma på gården. Jag ser framför mig och håller tummarna för fint väder så att vi kan grilla, röja i trädgården och låta barn och hundar springa fritt och löpa amok utomhus.

6 reaktioner till “100 DAGAR IN

 1. Oj jag har har värkligen inte tänkt på att det går så fort och att det faktiskt har gått 100 dagar in på deta året så fort det går❤️ hoppas att du kommer att få en fin helg med en massa sol

  Gilla

 2. OJ, så har jag aldrig tänkt… men nu har ju nästan 1/3 av året gått…och så mycket som hänt i världen på den tiden. Och så mycket som hänt i er lilla, men stora värld….vad har hänt här då? njae inte mycket positivt faktiskt så nu ser jag med tillförsikt fram emot resten av året, det kan ju bara bli bättre tänker jag. Så söt er lilla hund är där hon sitter….<3

  Gilla

  1. Nej, många verkar reflektera över det på ett annat sätt nu när jag säger att det är den hundrade dagen. Vi får hoppas på att det värsta har varit för dig nu, och din man, och att de kommande två tredjedelarna blir fantastiska. Jag hejar på er! Kram!

   Gilla

 3. Oj, har det redan gått över 100 dagar?? Känns verkligen inte som det, för det enda man har i huvudet är ju allt kring Corona.. Men men, snart så.. Snart är det maj och jag har annat att räkna ner till.. Hahah, bebisens ankomst.

  Gilla

  1. Ja, visst är det sjukt? Fick en riktig käftsmäll när jag såg i kalendern att det var årets hundrade dag. Åh! Vi är flera som längtar efter att få följa er!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s