VECKA 15

/ MOODBOARD VECKA 15 /

Vi har kommit till vecka 15 och min sambo har precis upplyst mig om att det är påskvecka, och kortvecka. I och med de röda dagarna jobbar han bara måndag-torsdag och jag sitter här och känner att jag kanske borde ha inkluderat svenska helgdagar i min almanacka. Kanske är det också det rådande läget som spelar in i mitt plötsliga infall av avsaknad av intelligens och verklighetsförankring. Men jag hann kasta in några påskfjädrar i moodboarden och har gjort plats för hans plötsligt lediga fredag.

Trots att det är kortvecka kommer Fredrik nog alldeles säkert hinna jobba som en full vecka iallafall. Det ligger nämligen övertidsjobb på schemat och veckans första dagar kommer vi behöva klara oss utan honom. Det innebär trots ledigheten att det finns en hel del tid där det bara är jag och våra två minimänniskor och djuren. Väderprognoserna säger att det ska bli varmt, riktigt varmt i början på veckan men jag är försiktigt skeptisk. Helgen har ju bjudit på både regn, hagel, minusgrader och blixtar. Ingen skulle bli gladare än jag dock, om vi fick vara ute i trädgården och ränna tillsammans. I händelse av dåligt väder tänkte jag se till att det finns ingredienser så att jag & My kan slänga ihop ett bakverk eller två. Hon tycker att det är så roligt att vara med i köket!

Brownie, familjens springer spaniel ska vaccineras på torsdag så det blir en liten tripp till veterinären. Utöver det väntar också examinerande litteraturseminarium imorgon och en fullsmockad onsdag med studier från tidig morgon till sen eftermiddag.

6 reaktioner till “VECKA 15

 1. Jag hade helt med glömt att det var påskvecka det var min svärfar som upplyste mej om det här. Men tyvärr tror jag att det här blir en tråkigare påsk då dom har lagt ner alla evenemang här. Min sambo har med kort tids vecka nu ❤

  Gilla

 2. Ja påsken för för dörren och de är skönt. En högtid som snart är över. Hoppas ni får en härlig vecka

  Gilla

 3. Låter så härligt när folk säger kortvecka, det är något jag saknar när man jobbar i vården. Ledigt på röda dagar osv. Men men hehe!
  Ja vädret i helgen var ingen hit men idag känns det nästan som sommar 🙈 Hoppas ni hinner baka något, det är alltid kul.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s