KONTAKT MED VÄRLDEN UTANFÖR

Över en månad i isolering har passerat. Jag har lämnat vår tomtgräns för att hämta brev i brevlådan och för att vandra på de öppna fälten med hunden, men utöver det har jag varit hemma. Hemma i ett hem jag älskar, tack och lov. Det har och är och kommer att fortsätta vara en billig livförsäkring men ibland måste man känna att man lever lite också. Att man får en ihopkoppling med världen utanför innan man blir galen. Så idag är det dags att viga några timmar åt annat innan jag återigen stänger dörren om mig och återgår till isoleringen.

Om två timmar kommer hela familjen sitta i vår Audi igen, och lämna Västerås för Barkarby och Järfälla Kök. Det familjeägda företaget som gör köksluckor och lådfronter till IKEAs stommar. Som tillsammans med andra företag blir en helhetslösning för personliga kök, garderober, badrumsmöbler och i vårt fall en tv-möbel. Och i framtiden också kök och tvättstuga, men det ligger några år framåt i tiden. Idag har de öppnat enbart för oss. I ett egentligen stängt showroom för att vi trots våra riktlinjer ska kunna leva lite. För att vår gårdsdröm ska få bli just vår gårdsdröm. Och jag kan inte med ord beskriva den tacksamheten jag känner. Hur mycket mitt hjärta svämmar över för att någon viger sin lediga söndag till att åka till jobbet, öppna upp och låta oss komma med både hund och barn.

Det här är den finaste söndagsplanen jag haft på länge, väldigt länge. Långt innan ens Covid-19 stod för dörren. Snart ska jag stega iväg till köket för dagens första kopp kaffe sen ska jag packa väskan med färgprover och det nödvändigaste barnen och hunden behöver. Hur dagen ser ut när vi kommer hem till Västerås igen har jag ingen aning om men det spelar mindre roll.

7 reaktioner till “KONTAKT MED VÄRLDEN UTANFÖR

 1. låter som underbara söndagsplaner, hehe ja sitter ganska nyvaket och läser i din blogg nu, så när du nämnde kaffe oj va sugen ja blev haha 😂❤

  Gilla

 2. Kaffe kan man alltid få ner kvitta tid hahah då jag jobba natt på mitt gamla jobb så drack ja asmycket kaffe o vatten 🙂 Gud Ikea is the shiet eller hur?

  Gilla

 3. Herre en månad. Bra kämpat. Jag mår så psykiskt dåligt av bara tanken så jag hoppas att jag klarar mig.
  Men så fint av dom att kunna ordna för er att komma dit ensamma, hoppas ni hittar något ni gillar och njuter av friheten lite.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s