NÄR ALLT HANDLAR OM FÄRG

Trots att det utanför mitt fönster härjar ett virus som skulle kunna ta död på mig är mitt absolut största problem just nu någonting helt annat. Något så banalt som färg. Och innan jag skriver någonting annat här inne så måste jag understryka hur annorlunda de två kulörerna ni såg här uppe ser ut på en fotograferad bild. De överensstämmer knappt alls med det jag ser på väggen här hemma. Det är två pigment vi plockat upp från tapeten ni ser på mittenbilden. Tapeten som kommer att pryda vårt bibliotek. Och nu är det fastslaget att den vänstra kommer pryda bokhyllor och tv-möbeln, och att den högra efter många om och men kommer bli vardagsrummets väggfärg.

Varför skriver jag efter många om och men? Jo. För att jag först inte alls tyckte om den, eller kanske till och med hatade den. Tills jag hade sett den under 24 timmar i olika ljus och tänkt om i min inredning. Jag är inne på ett spår som skiljer sig från allt annat jag tidigare tyckt om i inredningsväg och det skrämmer mig en aning. Men, vi har ju bestämt oss för att den här gården ska bli annorlunda. Att den ska skilja sig från tidigare lägenheter och ta ett steg bort från det vi idag ser som alldagligt.

13 reaktioner till “NÄR ALLT HANDLAR OM FÄRG

 1. Ni kommer ta rätt beslut om vilken färg som ni anser passar bäst hos er! Roligt att få måla om och roligt att få lite nytt och fräscht. Skulle vi också behöva men eftersom vi bor i en bostadsrätt vill vi inte lägga ned för mycket pengar på detta hushåll 🙂

  Gilla

  1. Jag förstår VERKLIGEN vad du menar. Så tänkte vi i vår förra lägenhet. Vi gjorde mycket av måleriarbetet men struntade i mycket annat för att vi visste att vi skulle sälja inom något år. Kram!

   Gilla

 2. Du kan ju göra om igen 😂😂😄
  Nä men när vi skulle ändra i vrummet ändrade ja olika slags vit ändå tre ggr 😬🙄😄😂
  Ha en fin kväll

  Gilla

 3. Det kommer säkert att bli superfint när allt väl är på plats! Svårt att avgöra hur det kommer att se ut när det bara är en klick färg på väggen 😊 Håller tummarna för att du ska känna dig nöjd med slutresultatet sedan!!! Kram och ha en fin kväll! 💖

  Gilla

  1. Tack fina Heléna och ja, det är precis som du säger. Supersvårt när det inte är helt målat. Men det blir nog bra. Känner mig mer och mer säker på färgen för varje dag 🖤

   Gilla

 4. Åh jag förstår dig, det är så SVÅRT med färg och framför allt att få de rättvisa på bild! Vad spännande att ni har bestämt er för att gå på en helt annan linje på denna gård. Men kan tänka mig att det inte riktigt passar med samma inredning på en gård som i en lägenhet. Kram!

  Gilla

  1. Ja, det är en hel djungel det där… Det stämmer helt. Jag tror att man inreder annorlunda i en modern lägenhet kontra en gård från 1800-talet. Eller jag tycker iallafall att man BORDE göra annorlunda för att få huset i sin rätt. Kram!

   Gilla

 5. Älskar både tapeten och färgerna, även om de nu bara är på bild. Vill framförallt göra något i vårt sovrum och det lutar åt en blommig tapet om jag får överallt mannen att ha drt men med vita väggar vart tanken eg (det är ett helvitt rum idag. Men nu blev jag sugen på att måla i nån annan färg istället ju ♥️ Tror det ni kommer göra blir såååå snyggt och längtar tills vi får se resultatet

  Gilla

  1. Men VAD KUL att du tycker om de Therese! Vad GLAD det gör mig. Du är ju också en människa som älskar inredningsdetaljer och det är så fint hemma hos er. Jag skulle verkligen rekommendera någon annan färg än vitt i sovrummet. Jag lovar att ni kommer sova godare! kram!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s