EN DAG FÖR STUDIER

Touchdown tisdag – andra koppen kaffe är på väg ner i kroppen och när jag tittar på dagens schema blir jag helt vimmelkantig. Om sex minuter går startskottet för en dag med studier långt bortom klockan 16:00 och det kommer bli en pärs att få det att fungera med barnen hemma. Nu, lagom till starten har Frank somnat och jag hoppas att den sömnen iallafall håller i sig i mer än en timme så att jag får en bra start.

Jag har byggt upp ett extra stort kontor på köksbordet dagen till ära och sitter här och längtar mer än någonsin tills jag kan hämta hem mormors gamla skrivbord som står i Stockholm. Som ni ser här över har jag haft en liten linslus med mig på morgonen. Hon älskar att stå framför spegeln och apa sig och jag älskar att kunna glida upp bakom henne och ta några bilder. Hon blir dessutom så mallig när vi lägger över bilderna på datorn så hon får se sig själv på storskärm.

16 reaktioner till “EN DAG FÖR STUDIER

 1. Åh hoppas det går bra med allt. Får hoppas han sover en stund nu med. Förstår att du längtar efter skrivbordet.
  Men söte, klart de är spännande att se sig själv på storskärm.

  Gilla

 2. Hihi, så gullig hon är!
  Det låter inte som en rolig dag du har framför dig, men du kommer komma igenom den, och det kommer gå bra ska du se.
  Jag borde plugga jag också, men jag tar det lite då och lite då!! Hehe!
  Precis haft zoommöte med min examinator och klassen så kan ju säga att jag haft en föreläsning och pluggat nu på förmiddagen =)

  Gilla

 3. Hoppas du får pluggat i lugn och ro och hinner med så mycket som möjligt 😊
  Hon är verkligen så söt! Sonen har också upptäckt spegeln och står och speglar sig o skrattar haha

  Gilla

 4. Jag håller tummar och tår att det fungerar bra med studierna fast du har barnen hemma. Det är inte det lättaste att plugga med barn. Jag skulle också plugga på förmiddagen men eftersom jag inte hade disciplin och jag var rädd att jag skulle slösa bort tiden på trams så städade jag Idas rum. Det var stökigt…. Nu kan jag släppa det iallafall och förbereda min muntliga presentation. Gullig hon är som står framför spegeln och apar sig. Jag får inte ta några bilder på dottern…. Hon bara duckar….

  Gilla

 5. Söt som en sockerbit är den där lilla linslusen också….kul att kunna ta lite smygfoton på barnen, de brukar bli bäst och mer naturliga. Håller tummarna för att de håller sig lugna så att du klarar av studierna idag….men man kan mer än man tror många gånger så heja heja

  Gilla

 6. Men så gulligt, ja var också en linslus då ja var liten 😛 De märks på alla foton jag har men ju äldre jag blev dessto mer hatade jag att vara med på kort men nu IM back again 😉 Hahah 🙂 Hoppas att de går bra med studierna vännen, att de funkar ihop med allting annat. Jag håller tummarna kram

  Gilla

 7. Kan inte vara helt lätt att plugga med barn hemma. Min dotter och hennes man jobbar hemifrån med en treåring hemma.. Dom kör tvåtimmars pass där dom varvar vem som ska ta hand om dottern.

  Gilla

 8. Så söt! Det är ju något så charmigt med barn och att dom älskar att se sig själva på skärmen. Det är likadant på mitt jobb! Hoppas att pluggandet gick bra och att du fick en hel del gjort ♡

  Gilla

 9. Men hur söt ♥️ Ja att jobba/studera hemma är utmanande men dessa tider kräver lite annorlunda och flexibla synsätt. Bortsett från att det är lite meckigt att ha barnen hemma när jag jobbar även om A är hemma, då Ligan gärna vill ha mamma just då, så är jag tacksam över att ha ett så flexibelt jobb att jag likaväl kan jobba hemifrån med lika bra leveranser.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s