LITE SKADESKJUTNA

Det är onsdag och min ständiga följeslagare här över förklarar ganska bra hur vi känner oss. Lite uppgivna, lite trötta och lite skadeskjutna. Efter min examination igår samlade jag mina sista krafter till en löprunda där jag verkligen fick sätta till pannbenet för att ta mig runt. Det var stumt och tungt, men som alltid, helt fantastiskt när man väl stod på trappen hemma igen.

Idag då? Idag kommer vardagspusslet bli mitt största problem. Hemma med två barn och två djur ska jag försöka närvara på en föreläsning, en kursintroduktion och ett textseminarium över datorn. Men skam den som ger sig! Efter jobbet ska Fredrik åka förbi ICA och hämta vår mat vi beställt och sen får vi se hur kvällen artar sig. Igår somnade jag i soffan strax efter åtta och jag lär inte vara piggare ikväll.

22 reaktioner till “LITE SKADESKJUTNA

 1. Oj, det låter verkligen intensivt och jag förstår att du är trött. Jag håller tummarna att det går bra med föreläsningen, introduktionen och seminariet. Grymt att du tog dig ut på en löprunda. Oavsett hur vältränad man är så har man ibland de där passen där känslan är att benen har glömt bort hur man springer. Men det är alltid värt det och jag älskar känslan i kroppen även efter ett tungt pass. Endorfinerna är fantastiska!

  Gilla

 2. asså alla ni med barn som också studerar, va har ni för super krafter egentligen haha. Asså jag har alltid undrat hur alla mammor jag tex pluggat med ens för ihop det, då jag själv då knappt fick ihop det utan barn lixom 😂❤

  Gilla

 3. Men skönt att du ändå kom ut på en runda!! Jag hoppas du reder dagen och får gjort de skolrelaterade utan allt för mycket problem.

  Gilla

 4. vad härligt att du tog dej i genom löppar rundan 🙂 det är alltid otroligt skönt när man varit ute och sprungit och sedan kommit i mål 🙂 Hoppas att du får en bra dag med ditt vardags pussel kram på dej ❤

  Gilla

 5. Det är så skönt när man väl kommer tillbaka efter en långpromenad eller löprunda!
  Lycka till idag! Hoppas det går bra och att du hinner med allt ❤

  Gilla

 6. Åh vad du kämpar gumman! Jag hoppas att du klarar det och ja, de vet jag du gör.
  Lycka till idag. Hoppas ungarna är hjälpsamma och djuren likaså ❤️

  Gilla

 7. Gud va skönt å komma ut på en löparrunda de behövs ibland 🙂 så fin hund ❤️😍man dör sötdöden! Somnade också i soffan igårkväll dock bara i en timme men de behövdes när man e så förkyld

  Gilla

 8. Så fina bilder! Hoppas att du fick ihop allt idag utan att bli helt slutkörd! Jag har haft mina tre söner här på våffellunch så vi har haft jättemysigt. Blev ett par rundor Yatzy också innan killarna åkte hem till sig. Hoppas du får en fin kväll! Stor kram 💖

  Gilla

 9. Åh jag känner igen mig själv i din hund – sådär känner jag mig också! Så grymt av dig att ta dig runt rundan, framför allt när benen känns sådär. Men oftast är det ju de passen som känns bäst efteråt – att man faktiskt gjorde det! ♡

  Gilla

 10. Så får man känna sig som du beskriver det, lite så där som att man inte har orken till något. Speciellt då ni befinner er hemma nu på grund av corona. Hoppas att det gick bra för dig att närvara vid föreläsningen och textseminariet. Oftast går det bättre än man tror, och jag upplever att de flesta människor överlag är ganska bra på att tycka att det är okej med barn i studiesammanhang :).

  Gilla

 11. Grym du är! Håller med om att det kan kännas fruktansvärt tungt, men ändå känns det alltid så skönt när man är hemma igen! Hoppas det gick bra med alla måsten❤️

  Gilla

 12. Oj, vad skönt att somna så tidigt.. Blev väldigt många tidiga kvällar för mig och min grabb förra veckan när vi låg sjuka, annars är vi lite nattugglor av oss 😛

  Gilla

 13. Åh, så vacker hon är! Och så duktig DU är! Är så imponerad av dig och alla andra mammor/pappor som klarar av att rodda alla personliga måsten + de som tillkommer med barn. Jag blir trött bara jag tänker på det. U go! ❤

  Gilla

 14. Ja din ständiga följeslagare ser onekligen trött ut, men är samtidigt väldigt söt också😊 Men det är inte konstigt att du blev trött om du lyckades genomföra både en examination och en löprunda. Dessutom måste jag säga att jag tycker att det är en rejäl bedrift att lyckas närvara på alla dessa skolaktiviteter online med både barn och djur hemma. Då är det välförtjänt att somna tidigt på soffan😄

  Gilla

 15. Förstår att ni är trötta men gud va söt.
  Jag är imponerad utav dig. Jag vet hur jobbigt de kan vara ibland att pussla ihop vardagen men ibland går de bara på rutin. ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s