STUMMA LÖPARBEN OCH EXAMINATION

Tisdagen är kommen och här hemma har vi haft en minst sagt köldslagen morgon, men vad gör det när himlen är klarblå och solen redan har tittat fram? Redan vid 05:10 imorse var det ljust och det är betydligt enklare att kliva upp på morgonen när världen utanför redan vaknat till liv. Så vid 05:30 satte jag på kaffebryggaren med stumma ben. Jag och Brownie letade oss nämligen ut på en löptur igår eftermiddag. 3,5 kilometer rev vi av över öppna fält och även om det inte är mycket för en vanlig människa så är det som att springa ett marathon i en hjärt- och lungsjuk kropp.

Idag är det dags för examination av den näst sista delen i den här kursen. Ett grupparbete värt tre högskolepoäng. På fredag har jag rivit av 15 högskolepoäng redan och det här med att plugga på distans går av bara farten. Med tanke på det rådande läget går examinationen av stapeln digitalt – men Fredrik kommer hem och tar barnen så att jag kan examineras i lugn och ro.

19 reaktioner till “STUMMA LÖPARBEN OCH EXAMINATION

 1. Men duktigt att springa ändå, hehe! Här är det som hos er, kallt men blå himmel och sol så känns skönt. Lycka till med examinationen. Skönt att du blir lite avbytt då så du kan fokusera.

  Gilla

 2. Så fina bilder! Länge sedan mina små änglar var så där små 😍

  Härligt med stumma ben efter en löprunda – heja dig! Min fotled klarar inte av att springa längre, men när jag har fått inlägg utprovade av ortopedtekniker hoppas jag på att kunna ta upp mina pw:s igen iallafall.

  Vi har också lite kyligt, men det är så vackert med den blåa himlen och solskenet så då gör det inte så mycket att det är kyligt i luften 😊

  Lycka till med examinationen – du kommer fixa det!!! Det roliga är att man växer inombords för varje hp man tar. Det är alltid de första som är klurigast då man inte riktigt har koll på vad som förväntas av en. Jag pluggade också med småbarn hemma, men det gick. Valde två halvfartskurser parallellt så jag var på universitetet två kvällar i veckan och resten läste jag hemma. Krävdes lite disciplin, men jag fixade det. Har en bit över 200 hp nu med inriktning främst mot pedagogik och strategiskt personalarbete.

  Angående grillsåsen så brukar jag ta ca 2 dl vanlig creme fraiche, ca 1 tsk sambal oelek och ungefär lika mycket sweet chilisås – lagom hetta då och passar till alla sorters grillad mat. Om såsen blir för stark är det bara att späda ut med mer creme fraiche. Hoppas du kommer gilla den 😊

  Jag har ju nyligen hittat hit så jag har missat vad du pluggar till och vad är det för hjärt- och lungsjukdom som du har?

  Stor kram och ha en underbar dag!!! 💖💖💖

  Gilla

 3. Åh, jag kan riktigt känns mysfaktorn där klockan 05.10 på morgonen, i tonerna till kaffekokaren… underbart (även om jag själv sov vid den tiden imorse). Jag håller tummar och tår för att plugget går fint, du kommer fixa det galant Moa!
  Kram på dig vännen ❤

  Gilla

 4. Så duktig du är som tog dig ut på en löprunda! Min sambo är också lungsjuk så jag vet precis hur det är gällande svårigheten med ansträngande aktiviteter. Spännande med examination 🙂 Håller tummarna för att det gick super!

  Gilla

 5. Skönt att det tycks funka med distansen ändå. Jag ska sitta på ventileringen på torsdag nästa vecka, är lite blandade känslor där får jag erkänna mest för att jag känner stress är ändå examensarbetet. Gällande springa förstår jag dig, jag har astma och blir helt slut av att springa eller röra mig på vissa sätt. Mina lungor är skit helt enkelt. Idag har jag legat och chippat efter luft, astman har varit värre än värst. Så har varit hemma, om jag blir så nu hur blir jag av Corona? 😰

  Gilla

 6. Du är grym som tar dig ut och springer, idag tänkte jag unna mig vilodag från löpningen. Tror jag iallafall. Vi får se. Hoppas att du blev godkänd på examinationen. Så skönt att Fredrik kunde komma hem en sväng och ta barnen under den tiden. Undrar hur man hade gjord med undervisning så här i coronatider om inte tekniken fanns.

  Gilla

 7. Kallt och friskt i alla fall. Visst är det underbart att det är så mycket ljusare på morgonen och längre ljust på kvällen. Trots allt annat trist som händer just nu så känns det skönt att kunna njuta mer av dagarna.

  Gilla

 8. Tycker du är så duktig som sprang så långt, jag som inte tränar tycker det lät långt 😂Visst är det skönt att det blir ljusare på morgonen, blir så lättare att kliva upp 🙂

  Gilla

 9. kul att höra det funkar så bra med att plugga på distans, tycker själv det gick väldigt bra så när man gjorde det, det bästa är ju man kan styra upp dagarna och plugg tiderna själv utifrån vad som passar en bäst❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s