VECKA 13

/ Moodboard Vecka 13 /

Vecka 13 står för dörren och för min del kommer den att bli hysterisk. Den är nämligen helt fullsmockad med studier. Imorgon ska vi examinera det sista arbetet för kursen och på onsdag är det kursintroduktion för en ny. På fredag ska ett stort arbete in och sen är det dags att traggla ny kurslitteratur Det allra första arbetet vi gjorde i kursen kom dock tillbaka med högsta betyg vilket gav mig en rejäl spark i röven till att fortsätta trots att jag numer också har två barn hemma på heltid.

Vi kom aldrig någonvart med vårt sovrum under förra veckan. Tröttheten och vardagsirritationen tog överhanden och sovrummet förblev därmed orört. Men kanske kanske kan vi lägga lite krut där några vardagskvällar så att det iallafall blir iordninggjort för målning.

Annars glider jag omkring här hemma och tar sticklingar av mina blommor. Och trivs med det. Det är även dags att börja röja lite utvändigt på gården och kanske fixa till det lilla odlingsland som våra säljare anlade. Det ska rivas, alternativt byggas ut så småningom men det blir nog inte den här sommaren.

Och så har det nog blivit dags att ta tag i träningen. Något måste man ju fördriva tiden med när man sitter fast på hemmaplan. Så det blir nog till att riva fram lite hantlar, motståndsband och vår kettlebell. Kanske till vår veranda om solen från förra veckan hänger i sig. Då kan jag träna medan Frank sover i vagnen och My leker med hunden på gräsmattan.

30 reaktioner till “VECKA 13

 1. Att ofrivilligt hålla sig hemma är ju inte så roligt. Jag går på en två veckors semester nu, hoppas jag. Mina planer gick ju omkull, men får göra det bästa av situationen trots allt.

  Gilla

 2. Vad härligt att ta tag i träningen jag själv har börjat med youga som en lite träning och tycker att det funkar bra stort lycka till med din träning ❤

  Gilla

 3. Så kul att pyssla på , och med träningen kan jag skarpt rekommendera att kolla instagram , där finns mycket tips såhär under karantän!

  Gilla

 4. Lycka till med studierna denna vecka då. Tråkigt med sovrummet men hoppas ni hittar lite tid och motivation nu i veckan istället.
  Skönt ändå att du trivs hemma, så viktigt i allt som är nu. Hoppas du kommer igång med träningen med 💪🏼

  Gilla

 5. Ibland går veckorna extra fort just för att de är intensiva och allt flyter på trots att det är mycket som ska hinnas med. Att plugga och ha barn hemma samtidigt är ju inte alltid det lättaste, men jag är säker på att du kommer att fixa det! Så mysigt att ta sticklingar – är ju så härligt att se dem växa upp till nya små krukväxter 😍 Det är tur att det går att träna hemma i dessa tider! Med hantlar och motståndsband kommer man långt! Hoppas du får en riktigt bra start på veckan nu fina du och lycka till med pluggandet framför allt!!! Stor kram 🌞💖💖

  Gilla

  1. Nej. Det är evigt vardagspusslande vill jag lova och i slutändan av dagen så är det lätt att man har dåligt samvete och känna att man inte räcker till trots att man innerst inne vet att man är bra nog. Ja, sticklingar är så fantastiskt. Och gratis, och miljövänligt tänker jag. Och att ha en ”bebis” från en moderplanta är coolt. STOR KRAM och TACK för all pepp 🖤

   Gilla

 6. Vad spännande att ni ska måla om i sovrummet och fixa. Jag är säker på att det kommer bli hur fint som helst 😍 det där med träningen måste jag också ta tag i. Jag funderar på att köra på ett långt yogapass i kväll när Loui sover. Måste ju passa på när jag är själv på kvällen 😛 Det är ju så mysigt att pyssla om blommorna 🙂

  Gilla

 7. Ta de lugnt nu med alla studier å stressa inte vännen ❤️ Ska också börja träna så fort förkylningen släpper saknar promenader pw osv

  Gilla

 8. Grattis till det fina betyget, så grymt bra jobbat! Håller tummarna för att denna veckas plugg går lika bra! Träna på verandan i solen lät ju helt underbart, hade jag med gärna gjort! STOR kram

  Gilla

 9. Tråkigt att inte ha tagit tag i sovrummet om det var planen, men man kan ju alltid ta tag i det senare när det passar bättre, precis som du skrev. Att träna ute på verandan verkar vara en riktigt bra idé

  Gilla

  1. Det är inte så svårt, JAG LOVAR! Det gäller att klippa på rätt ställe för att få störst chans för en välmående stickling men det fungerar också att rädda en bit som ramlat av. Jag kan lära dig om inte annat! 🖤

   Gilla

 10. Det blir en del att göra när man pluggar, fullt förståligt men ändå skönt i dessa tider att kunna göra dessa saker hemifrån. Jag tänkte jag skulle passa på med nån kurs nu när jag måste gå ner i tid, utnyttja tiden lite extra

  Gilla

 11. Så oerhört jobbigt att behöva hålla sig hemma ofrivilligt😅 Tur dock att du har att göra ändå, annars hade man ju klättrat på väggarna! Kram på er!💞

  Gilla

 12. JAg tycker ändå att det är väldigt imponerande med den löpturen…själv klarar jag inte löpning över huvudtaget, men promenerar gärna. skönt med sol även om det är kallt, Så skönt att det går bra med pluggandet, jag gillade också att plugga på distans men hade en tendens att alltid vänta till sista minuten.

  Gilla

  1. Ja, promenader är fantastiskt. Kan inte riktigt säga att löpning är det, förrän efter det är klart. Ja, distans är verkligen min grej. Att få planera sina studier själv och vara sin egna chef passar mig bra. 🖤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s