ETT PROVISORISKT VARDAGSRUM

Jag jobbar på fredagskänslan här hemma och vårt provisoriska vardagsrum har börjat inta fredagsskrud. Nåja, städat är det iallafall. Och iordningställt. Sen om det ser ut såhär mer än tio minuter vet man aldrig i det här hemmet. Det är inte provisoriskt på så sätt att rummet ska bli någonting annat i framtiden, men all inredning är mer eller mindre provisorisk iallafall. Och saker är uppsatta tills vidare.

Först och främst ska helt ny väggfärg hit. Järfälla Kök ska hjälpa oss med en egendesignad möbel under tv:n, gardinerna ska upp i taket efter att ny lister med stuckatur satts dit och där min stora fåtölj står just nu ska det in en kamin. Tavlan som sitter på väggen är bara dithängd på en skruv som redan fanns och ska egentligen sitta i vårt sovrum lagom till nästa vecka när det är färdigrenoverat. Men, vi har ändrat om i prioriteringslistan och satt vardagsrummet som prio 3 så det kan dröja ett tag till och tills dess vill jag ändå trivas i rummet.

16 reaktioner till “ETT PROVISORISKT VARDAGSRUM

 1. Jo man vill gärna trivas där man bor jag menar ja vill få upp nå snygga tavlor snart i sovrummet och så fort snön smälter o våren knackar på dörren så vill ja ha snygga möbler på balkongen 😍

  Gilla

 2. Ja, det gäller ju alltid att prioritera vart man ska börja när man vill fixa till i sitt hem 😊 Jag tycker att det ser riktigt mysigt och hemtrevligt ut i vardagsrummet redan nu, så med lite ny färg på väggarna, en stuckaturlist och en kamin så kan det nog inte bli bättre! Roligt att planera och göra om sitt hem så det känns rätt för en själv.
  Hoppas du får en riktigt fin och mysig helg! Stor kram och TACK för dina fina ord inne hos mig!!! 💖💖💖

  Gilla

  1. Ja. Det som känns skönt är att vi planerar att bo här tills vi dör. Och att man kan renovera under flera år och verkligen fundera på vad man verkligen vill ha. Världens största kram får du härifrån och så önskar vi dig en fantastisk helg 🖤

   Gilla

 3. Jag blir så inspirerad till att möblera om och greja här hemma. Tyvärr så är den möbleringen vi har den enda möjliga. Det vill säga utan att göra stora förändringar. Måste säga att det ser väldigt mysigt ut i ert vardagsrum. Provisoriskt eller inte. Fredagskänsla har jag inte haft, fast jag varit ledig. Konstigt det där men kanske blir lite så när jag jobbar vissa helger…

  Gilla

  1. ÅH! Förstår frustrationen. Kanske räcker det att ta in något nytt för att få lite skillnad? Bara nya kuddar kan ju göra mycket. Tack snälla för de fina orden! Förstår att man inte har fredagskänsla när man jobbar helg, så hade jag det också jämt förut. Kram!

   Gilla

  1. Först ska vi göra vårt masterbedroom, och där är vi redan igång med spackling av väggar. Sen ska vi göra om vårt ”mellanrum” som vi kallar det. Det ligger mellan matrum och vardagsrum och ska bli ett som min sambo säger, MURRIGT bibliotek 🖤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s