ÅTTA MÅNADER

Under Lilla My’s första år i livet dokumenterade jag allting hon gjorde. Varenda litet steg och framsteg. Annat är det tyvärr med Frank. Dels för att jag inte bloggade under några månader när han hade kommit, och dels för att det faktiskt är sant att man inte är lika imponerad med andra barnet som med första. Och för att den här lilla killen tar livet med ro och inte är lika snabb i sin utveckling som sin storasyster.

Det enda han ligger i framkant med är vikten och storleken. Adidassetet som han har på bilden har han kommit i i några månader och det hade inte My förrän långt efter ettårsdagen. Det verkar dock som att familjens Buddha stannat upp lite i växandet nu. Han kommer fortfarande i storlek 92 och det tackar min plånbok för. Det var många plagg som bara fick passera under hans första halvår i livet. Då kändes det som att han gick upp en storlek varje dag.

På första bilden här över tittar han på den bästa han vet. Sin storasyster. Jag vet ingen som kan göra Frank så glad som My. Tätt följt av det kommer dammsugaren. För vill man hålla den här killen nöjd så dammsuger man en hel dag. Alternativt sätter på duschen. Där inne kan han sitta tills kroppen skrumpnat ihop och på något underligt sätt tar han sig alltid in i badrummet när någon i familjen duschar. Fredrik säger jämt att han måste ha varit fisk i sitt förra liv – jag tror mer på att han var ett vattenodjur.

Några nya mått finns det inte på den här killen. Vi skulle ha haft hembesök av BVC igår, på hans 8-månaders dag men det blev avbokat på grund av allt kaos utanför.

10 reaktioner till “ÅTTA MÅNADER

 1. Han växer så att det knakar 😊 tror nog alla är mer hajper när det är ens första barn då allt är nytt 😊 men självklart är det kul att följa din andra med kram❤️

  Gilla

 2. Jag har alltid tyckt att det varit intressant med barnens framsteg ! Och de gäller alla mina barn , för det är roligt att jämföra sen 🙂 ! Så fint Adidas set 🥰 . 8 månader redan , det går fort 🙈

  Gilla

 3. Men så fin han är…hur gammal är stora syster? syskonkärlek är något väldigt fint och mina barn har varit varandras bästa vänner upp till vuxen ålder och har fortfarande fin kontakt. Det är visserligen bara 1,5 år mellan dem.

  Gilla

  1. Hon blir fyra i Augusti! Så det är nästan precis tre år mellan barnen. Tror nog att vi lägger grunden för en fin kontakt resten av livet här också. Det är mitt mål iallafall 🖤

   Gilla

 4. Men liten då, vad tiden går fort! Älskar setet. Tråkigt med dokumentationen men det är väl som du säger. Andra barnet, hehe!
  Men härligt att han är så förtjust i syster sin.

  Gilla

 5. Har hört att flickor lär sig mycket tidigare än pojkar, tror det ligger något i det. Men det är ju bra att han växer som han ska! Haha skönt när ni vet vad som funkar för att få honom nöjd 😊

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s