VECKA 12

/ Moodboard Vecka 12 /

Med tanke på de konstiga väderlekarna som varit i Sverige sedan i somras måste det väl vara okej att veckans moodboard ser lite höstig ut? Jag menar, vem vet ens vad det är för årstid just nu? Efter att jag tagit er igenom den så kommer ni dock förstå att den inte är så höstig som den ser ut.

Let’s stay at home, ja – vi fortsätter den här veckan så som vi spenderade den förra. I hemmet. För med Corona utanför dörrarna och med multisjukdomar innanför dem har vi fått restriktioner om att hålla oss här, på vår lilla gård. Och det tänker vi göra. Rädslan har inte fått bosätta sig, vi har inte börjat bunkra mat och skrivit i det vita arkivet, men – jag och Lilla My och våra sjukdomar gör att vi redan slåss med livet som insats och det vore dumt att utmana ödet.

Så, 168 timmar blir det vi ska disponera här hemma på gården den här veckan. Igår påbörjade vi sovrumsrenoveringen och den kommer att fortsätta under veckans gång. Sen kommer vi till den höstiga bilden i moodboarden, och löven. Vår tomt är så full med löv så att det är löjligt och mitt mål för veckan är att försöka få bort iallafall lite av de.

Annars drömmer jag om att hitta en bok som får mig in på det spåret igen, om varma koppar med kaffe och te och kanske en och annan omplantering av mina gröna växter. Och så blir det ju, som ni kanske förstår, en massa tid med familjen. Det är ju faktiskt de enda människorna mina läkare inte kan avråda mig från att träffa.

10 reaktioner till “VECKA 12

 1. Det känns som att en del människor slutat leva pga detta eländiga virus & det är så himla tråkigt. Hoppas ni frisknar till snart så ni får komma ut i det härliga vårvädret – eller vilken årstid det ska föreställa. Önskar er en trevlig måndag & härlig start på veckan ❤

  Gilla

 2. Skönt att ni ändå har lite att pilla med där hemma när ni får vara isolerade. Jag är inte heller rädd eller har bunkrat men man ska ju ändå ha respekt såklart.
  Hoppas du kan hitta en sådan där bok.

  Gilla

  1. Ja, det känns fint att ha en massa projekt när man ändå går hemma. Annars skulle jag nog klättra på väggarna. Det är så fint uttryckt, att ha respekt för det. Kram!

   Gilla

 3. Det känns verkligen som höst om man tittar ut genom fönstret. Vad jag har missat, har ni flyttat nu? 😍 får läsa ikapp känner jag. Corona skrämmer mig väldigt mycket att Loui ska bli sjuk, speciellt nu när han astma är påverkad, det som lugnar mig är att han inte har feber. Tack för dina fina ord dom värmer massor 💕

  Gilla

  1. Åh ja ja ja! Nu har flytten gått. Vi har bott här i två veckor nu. Men det är inte lätt att hänga med i svängarna jämt. Du vet att jag håller tummarna för dig och Loui varje dag och hejar på er 🖤

   Gilla

 4. Jag hoppas ni kryar på er och blir friska snart, jag tillhör också riskgrupp då jag har mitt hjärtproblem så jag är med extra försiktig. Hoppas du får bort lite av löven ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s