FRÅN KAOS TILL STILTJE

Såhär såg det ut när man i helgen gläntade på dörren till det som i framtiden kommer att vara Franks rum. Några utav hans leksaker har börjat ta plats där uppe och storasysters bollhav har fått en given plats då det inte riktigt får plats i hennes egna rum. Hon fick det på sin ettårsdag av farmor och just nu är det det roligaste Frank vet. Men idag är det stiltje på övervåningen och istället har våra två soffor på nedervåningen fått bli sängar. Vi är nämligen sjuka hela familjen. Och en förkylning innebär aldrig bara en förkylning när man har ett barn som faller under gruppen hjärt- och kärlsjukdomar.

Mycket kaffe, astmapuffar och tålamod ska nog ta oss igenom den här dagen trots allt. Fredrik jobbar sent så jag, barnen och djuren får reda oss på eget vis. Igår gick hela familjen en promenad vid de öppna fälten och jag vill iallafall att vi ska ta oss ut på gården idag. Trots att orken inte riktigt finns hos någon så är det verkligen som ens föräldrar sa när man var liten, mycket blir bättre av lite frisk luft.

8 reaktioner till “FRÅN KAOS TILL STILTJE

  1. Vd tråkigt att ni har blivit förkyld hela familjen i bland kan man verkligen behöva mycket kaffe hoppas att lilla familjen är på bättrings vägen snart ❤ kram

    Gilla

  2. Sonen har också ett bollhav och dom där jäkla bollarna hamnar verkligen överallt haha! Kan hitta dom över hela lägenheten..
    Vad tråkigt med sjukdom! Krya på er snabbt💕

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s