VECKA 9

/ MOODBOARD VECKA 9 /

Sedan i slutet på November har vi längtat efter den här veckan. Inte för att det är vecka nio, eller för att sportlovet äntligen har nått oss i Västerås. Utan för att vi den här veckan står inför en stor livsförändring. Fyra nätter har jag kvar i det som vi idag kallar för vårt hem. Den femte natten ska jag sova i mitt nya hem, i ett hus – på vår gård. För efter tre långa månader av väntan är det dags.

Och såklart kommer det mesta den här veckan att handla om den stundande flytten. Att packa ned hela sitt liv i kartonger är ju inget man gör i en handvändning och nu behöver det sista packas och falla på plats. På fredag tar jag med mig min mamma, Lilla My och djuren till huset och så sover vi första natten där. Fredrik och Frank kommer efter på lördagen. Då ska även stora flyttlasset gå.

Men vi ska inte gå händelserna i förväg, hur gärna jag än vill det. Det är ju trots allt fyra hela dagar kvar tills det är fredag och vi får nycklarna i handen. Och innan dess ska jag klämma in en spännande dag som har med mina studier att göra och även några kompisträffar.

Rå om djuren ska också få en stor plats den här veckan – vi har lite strul med både katt och hund just nu nämligen. Vår gråa katt Minus har en pungkula som vandrat uppåt i kroppen och vår bruna engelska springer spaniel har hamnat lite i obalans med kroppen – men det är inget som inte kan lösas.

6 reaktioner till “VECKA 9

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s