DAGENS TRE T:N

Trötthet, trots och tidspress. De tre orden beskriver den här måndagen ganska bra. Sömnen natten till idag var nästintill obefintlig, jag har en treåring som får mig att vilja rycka av mig håret stundtals och tidspressen den här veckan ska vi inte prata om. Jag ligger förvisso ganska bra till när det kommer till packningen inför flytten. Eller; jag ligger väldigt bra till. Jag kanske till och med har börjat packa ned lite för mycket. Men hellre det. Däremot skakas veckan av en sambo som ska jobba kvällar och ett tidsschema som inte riktigt är till min fördel.

Men klockan har redan slagit ett och jag försöker tänka att den här dagen snart är förbi. Lillebror Frank har äntligen tagit sig en tupplur och jag har lutat mig tillbaka i fåtöljen med en kopp kaffe för att ladda energiförrådet. När han vaknar, vilket aldrig är längre än tjugo minuter efter att han har somnat – vankas en promenad i solen med barnen och hunden.

16 reaktioner till “DAGENS TRE T:N

 1. jobbigt att du känner att tiden inte räcker till. Skönt dock att vara före vad gäller flytten. Tänker att det ändå är bättre åt det hållet än tvärtom. Även om du kanske packat lite för mycket.

  Gilla

  1. Det är så sant som det är sagt kära vän, lugnet på gården kommer verkligen göra mig gott och jag bara längtar tills jag sitter där på verandan med en kopp kaffe. Kram!

   Gilla

 2. Det ställer ju alltid till det när den ena parten jobbar kväll. Det ställer ganska stora krav på den andra parten. Vilka jättefina bilder på hunden…. har så himla snälla ögon tycker jag. 20 minuters paus kan vara guld värt. Hoppas du passade på att njuta

  Gilla

  1. Åh, tack för de fina orden om Brownie. Jag håller med, man kan verkligen drunkna i de där bamsesnälla ögonen. Och ja, det blir ju kämpigare när sambon är borta hela dagen och kvällen… Kram!

   Gilla

 3. Jag har saknat en massa att kika in hos dig bästa du! Så jobbigt med sömn och tidspress, har också problem med sömn men förstår att det måste vara tuffare när man har barn också. Jag håller alla tummar för att du får sova bättre inatt och snart kan varva ner i nya bostaden❤️ När är det ni flyttar? Grymt bra jobbat med packningen förresten! Ta hand om dig vännen, kram 🤗

  Gilla

  1. Åh, fina Yela. Vad glad jag blir när du skriver så. Ja, iallafall under mammaledigheten. Nu ska orken räcka till både Frank och studerandet. Men det går! På Fredag får vi nycklarna. Stor kram ❤️

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s