ATT FÖRENKLA I KAOSET

En dag utav sju på den här kaosiga veckan är redan avklarad. Den andra står för dörren och den här morgonen tänkte jag att vi skulle prata om det som förenklar vår vardag. Som att till exempel tvättkorgen är tom inför veckans alla utmaningar, eller att kaffebryggan är laddad kvällen innan. Och framförallt – My’s klädpåsar iordninggjorda. Vi fick våra från en riktigt god vän och med facit i hand är det bland det bästa vi någonsin fått.

Varje söndag står jag vid My’s klädlådor och matchar ihop outfits. Sju stycken för den kommande veckan och packar ned i påsarna som jag sen hänger på dörren till hennes rum. Och varje morgon därefter tar jag fram en till ett förväntansfullt barn som ofta skriker ”WOW! Precis vad jag ville ha!” när hon tar fram kläderna. Då och då händer det att det inte finns någon påse och då står min treåring och tittar på mig och säger ”Varför inte då? Jag vill ha en påse!” nästintill förstörd.

En extra bonus med de här påsarna är att pappan i familjen inte kan matcha helt förskräckligt, eller att han inte kan säga ”Kan du ta fram hennes kläder, du gör det bättre än jag”

15 reaktioner till “ATT FÖRENKLA I KAOSET

 1. Åh, vilken bra idé! Ska absolut tänka ut något liknande sätt här hemma. För jag får KRUPP varje morgon när jag ska fixa i ordning tjejerna och den äldsta inte vill ha den tröjan eller de byxorna, osv.. :p Tack!!

  Gilla

 2. Men så smart! Kan tänka mig att det underlättar vardagen väldigt mycket. Ser precis besvikelsen framför mig när det inte finns en påse åt henne. Hehe, smart sätt att göra så mannen inte kan smita undan.

  Gilla

 3. Ååå älskar’t! Såna skulle vi ha haft när min man är hemma med barnen själva. Någon gång då han har vart ledig med dom har han dykt upp hos mig på jobbet för att säga hej med barnen.. Iklädda pyjamas🤣🤣🤣

  Gilla

 4. Vilken smart idé med klädpåsar. Det kanske man ska göra, jag kan förstå att det gör morgonen mycket lättare. Jag förbereder att kaffebryggaren dagen innan. Det är så skönt att bara kunna trycka igång kaffebryggaren när man går upp och så har man kaffe några minuter efter 🙂

  Gilla

 5. Men wow så smidigt! Var finns dessa att få tag på? Jag är tyvärr jättedålig på att lägga fram kläder dagen innan så detta är ju verkligen något som hade underlättat så man slipper stressen på morgonen!💞

  Gilla

 6. Gud vilken smart och samtidigt rolig idé! Det verkar ju som att det blir en rolig grej för barnet också och inte ”bara” någonting som underlättar för de vuxna i hushållet. Hade jag haft barn hade jag lätt anammat detta 🙂

  Gilla

 7. men wow vilken smart grej, både underlättande i vardagen för er, och roligt för barnen blir ju som en liten morgon överraskning vad för kläder det är i påsen. detta måste nog underlätta mycket i morgon rutinerna ❤🙌

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s