VECKA 7

/ MOODBOARD VECKA 7 /

Nummer sju är mitt favoritnummer, faktiskt det enda lyckotal jag har. Och det jag väljer framför alla andra tal i hela världen. Men den här veckan kommer inte att bli någon favorit när jag summerar år 2020. Den här veckan vill jag på förhand bara kasta åt helvete. För min kalender har varit smockfull sedan lång tid tillbaka och som grädde på moset har min sambo förkunnat att han helt plötsligt ska vara borta tre dagar extra.

Jag har ingen aning om hur det här ska gå ihop. Jag vet bara att följande ska in på sju ynka dagar; två sjukhusdagar, två skoldagar varav en innehåller en stor examination, tre dagar då Fredrik inte kommer att komma hem som vanligt. Och så det vanliga vardagspusslet, flyttpackning och husplanering. Studier inför examinationen och studier efter examinationen. Två barn och deras rätt till mammatid, en hund som har rätt till timslånga skogspromenader, matlagning, städning och vanliga vardagssysslor.

Jag skulle med andra ord behöva trippelt så många timmar på veckans sju dygn, men det kommer jag inte få. Så jag får försöka lita på ”the timing of your life”. Och får försöka slänga in någon yogaposition och någon andningsövning så inte tålamodet och kroppen fallerar helt.

26 reaktioner till “VECKA 7

 1. Åh fina du, jag hejar på dig! ❤ Och du, det är heelt okej att saker och ting inte alltid hinns med och inte blir 100%, det är inte mer än mänskligt! Stor kram vännen, ta nu hand om dig och sätt inte för höga krav, det är verkligen fullt tillräckligt att bara existera och låta städningen få vänta, köpa hem färdigmat och bara mysa med dina små gosungar! ❤

  Gilla

  1. Men fina, underbara, fantastiska My. Kan och får jag anställa dig som en personlig coach? Som varje morgon lämnar en liten notis och som det går att ringa till när det är kämpigt. KÄRLEK TILL DIG 🖤

   Gilla

  1. Åh jag förstår verkligen din känsla och att det bara känns alldeles för mäktigt! Men ta en sak i taget och tänk på att allt måste inte bli perfekt! Och jag tror på dig; när denna vecka är över kommer du ha klarat av det galant ♡

   Gilla

 2. Jag har lite samma känsla denna vecka. På tok för lite timmar på ett dygn för att hinna med. Hoppas sjukhusbesöken går bra och att du ändå får chans till någon återhämtning.

  Gilla

 3. Även fast det känns kämpigt för dig nu denna vecka så är jag säker på att du kommer klara det bra. Det är ett pyssel att få tiden att gå ihop och hinna med allt som man måste göra. Jag hoppas att det går bra både på sjukhuset och med studierna

  Gilla

 4. Åh men jösses! Vilket pussel du ska få ihop, själv också dessutom😣 Bara flyttpackning med barn är en pers, och så ska livet ändå rulla på som vanligt också.. Hjälper gärna till om det finns något jag kan göra!💞

  Gilla

 5. Oj ja det lät stressigt, kanske går att laga mat för flera dagar en dag och sen lämna städningen till sambon kommer hem haha 😂❤️ stress är verkligen inge kul, så håller med dig viktigt att försöka ta det lugnt så man inte spricker ❤️

  Gilla

 6. Men oj, jag blev nästan stressad bara av att läsa allt detta! Försök fokusera på det som är absolut nödvändigt och skjut fram sådant som kan vänta till nästa vecka eller någon av dagarna då Fredrik är hemma. ❤

  Gilla

 7. Men fy vad jobbigt, det låter som en sån där vecka man bara vill hoppa över. Men du, ta en sak i taget, fokusera på det som är viktigast. Någon dammråtta i hörnet eller två gör kanske ingenting (tänkte på vardagssysslorna du skrev om). Ställ inte för stora krav på dig själv utan ta en sak i taget. Be om hjälp om det blir övermäktigt.

  Kram ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s