ONSDAGSLISTAN – DE SENASTE SAKERNA JAG GOOGLADE

Är det bara jag som finner det riktigt intressant vad folk googlar? Kanske. Hur som helst gör jag det. Det känns som en lite privatare inblick i folks liv, och vad de tänker på eller undrar över. Så den här onsdagen tänkte jag ta er igenom saker jag googlat på senaste. Och ja, jag googlar mycket. Så det jag samlat här är gjort över 48 timmar.

Tvålpump
VEM googlar på tvålpumpar tänker ni säkert? Och det ska jag förklara för er. En som inte längre har några och behöver fler. I huset kommer vi ha två badrum och med det sagt har vi legat back en. Tills för någon dag sedan när den vi hade i badrummet flög i golvet och gick sönder. Så nu behöver jag två. Och det är fruktansvärt vad fula alla är.

Free naturals grain free
Det är Brownies nya foder, kort och gott. Jag har kommit underfund med att hennes gamla inte är bra för hennes känsliga mage och gav mig ut på jakt efter ett nytt. Vilket inte var det lättaste i en djungel av foder. Men nu har vi förhoppningsvis hittat rätt och 12 kilo av ovan nämnt står i hallen.

Harkrank
Kanske livets äckligaste insekt. Utan egentlig anledning har jag varit rädd för den långbenta fjärilsliknande filuren i hela mitt liv och när jag skulle försöka förklara det här för Fredrik i soffan häromkvällen fattade han först inte vilken jag menade. Så jag googlade fram en bild. fick rysningar och ville slänga telefonen långt åt helvete.

Kaffestation
Det går såklart mycket inredningstankar genom den här hjärnan just nu och som nybliven kaffedrickare har en finare kaffestation kommit upp på tapeten. Så jag tog mig en lite googling och en pinterestrunda för att få inspiration!

Jason Statham
Har länge länge varit en utav de snyggaste männen jag vet. Men när jag googlade upp honom för att visa en vän vem jag menade vetefan om jag tycker det längre. På vissa bilder absolut, men nu har han åldrats lite för mycket.

8 reaktioner till “ONSDAGSLISTAN – DE SENASTE SAKERNA JAG GOOGLADE

 1. Vad kul att du listar vad du googlat senast. Tror jag snor idén faktiskt. Men jag skulle vilja veta hur de som googlar hittar till mig. Jag har ganska många besökare just från googlesökningar. Nu kommer jag väl låta lite skruvad men det senaste jag googlade var katetrisering. Jag ska ju snart börja nytt jobb på sjukhuset och det kommer kanske bli aktuellt framöver att sätta kateter…

  Gilla

 2. Det är alltid kul och se vad man har googlat på. Jag har ett väldigt bra tips när det gäller tvålpump. I somras köpte jag en eleteiskt tvålpump, så sätter man handen under så kommer det tvål automatiskt. Bästa grejen som jag har köpt. Jag köpte den på Biltema och jag minns att den var billig 🙂

  Gilla

 3. Haha.. Samma här🙋‍♀️ googlar allt. Och får jag inte tillräckligt med bra svar på det jag söker så omformulera jag frågan och får upp fler😅
  Vad gäller snygga människor.. Det finns så många, både offentliga och privat som man en gång tänk ”jävlar så snygg” blir som en käftsmäll när man kollar idag.. Liksom va, ser hen ut så idag🤔

  Gilla

 4. Åh, roligt ju! Håller med dig om att sådan här info ger en lite mer privat inblick hos personen 🙂 Jason Statham har jag aldrig hört talas om tror jag. Måste slänga iväg en googling på honom nu jag och se om han faktiskt är snygg eller inte, haha!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s