BUCKET LIST FEBRUARI

Februari har dragit in över oss med ett kaosartat väder – kanske inte utanför fönstret. Men inne i bröstet. Såhär på förhand vill jag gissa att det kommer bli 2020 års mest hektiska månad. Den rymmer egentligen inte så mycket ”vill göra” utan mer ”behöver göra” och ”måste göra” för varje vecka från start till mål är fullspäckad med saker. Det är nog bara att glömma att avsätta tid för avkoppling och lugn, nu är det fullt ös och autopilot som gäller. För när månaden är slut ska följande saker vara klara;

💌 Jag ska ha klarat av en examination och två inlämningar
Utöver flytten är mina studier det som kommer att ta upp absolut mest tid den här månaden. Om två veckor har jag en examination, dagen efter det en fältstudie och samma dag som vi flyttar ska en stor inlämning in och första kursen mer eller mindre avslutas. Hundratals sidor kurslitteratur ligger och skriker mitt namn så det är bara att sätta tänderna i det!

💌 Laga hälsosam mat
Det här är ett ”vill göra” som spårat ur lite sedan december. Det var som att vi aldrig hittade tillbaka till de riktigt bra matrutinerna i januari, men nu i februari måste vi skärpa till oss. Lägga mer tid på matlagning, på bra matlagning och sluta falla in i glass eller stressfällan.

💌 Hela vårt liv ska ner i kartonger
Ja så är det ju faktiskt. För när februaris sista dag kommer bor vi inte längre där vi bor idag. Den 28e februari får vi nycklarna och den 29e februari går stora flyttlasset. Dessförinnan ska de 52 lådorna jag redan packat säkert bli över 100 stycken. Hjälp! Sen, sen bor vi i vårt faluröda hus.

Roligare än såhär blir nog inte februari, efter en veckas semester är Fredrik överöst med jobb och kommer att vara borta mer än vanligt. Det kommer att bli ett pusslande av rang för att försöka få ihop tid med barnen, tid för de vardagliga sysslorna, tid för studier, för djuren och för packning. Kort summerat så kommer det att bli; kaos.

14 reaktioner till “BUCKET LIST FEBRUARI

 1. Ja du din februari kommer nog bli väldigt hektisk. Känner lite lika eftersom det nu är väldigt viktigt för mig att samla ihop massa informanter för x-jobbet och greja med sådant. Men det blir säkert bra. Frågor ska skrivas också, till informanterna. Så förstår precis det där med att ha mycket att göra på det planet, samt att för min del gäller jobb och utvecklingssamtal och liknade. Vissa månader liksom, antar att det för dig blir jätteskönt sen när flytten är klar 🙂 .

  Gilla

 2. Mycket som du ska hinna med innan denna månad är slut… hoppas du är laddad och har samlat lite energi efter semestern. Håller tummarna för att skolarbetet går bra ♡

  Gilla

 3. Åh ja det är kul när ni flyttat klart men fy f.n vill inte byta nu innan
  Ja tror vi flyttade typ i fyra mån m tanke på all rensning i aldrig mer typ ha ha
  Men sen … Sen är det skönt o mysigt

  Gilla

 4. Feel you när det gäller examinationerna. Jag har examinationer löpande hela tiden känns det som och hinner inte ens andas när en är klar innan det är dags för nästa. Men det är bara att kämpa på! Jag tror på oss båda 🙂

  Gilla

 5. känner igen det där med maten, vissa perioder har man bra vanor, och i vissa perioder är det knappt så att någon av oss vi stå vid spisen heller. när vi har såna perioder blir det väldigt mycket micromat haha och ärligt sån mat är ju inte direkt så god heller , ogillar så när vi är inne i såna perioder , för hemlagat är ju godast ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s