HÄR KOMMER LILLA MY

Den här veckan har försvunnit i ett ögonblick och idag är det näst sista dagen på skidskolan för vår stora, Lilla My. Första dagen var hon helt överlycklig att få börja åka, dag nummer två fick vi ett bakslag efter några åk och valde att gå hem och igår körde hon på som om det inte fanns någon morgondag. Medan de andra barnen samlades och avslutade stod My på rullbandet och tjuvade åt sig några åk till och sen skröt hon stolt om att hon fått åka knapplift långt upp i backen. Idag säger rykten att Valle kommer på besök och hennes hoppfulla ögon är stora som tefat.

Jag blir nog nästan lite gråtfärdig när jag skriver det här inlägget, och är här uppe. Tänk att Sälen kommer att vara en så självklar del av våra barns barndom när de tittar tillbaka som vuxna. Att vi har möjligheten och skapar möjligheten för fina minnen.

24 reaktioner till “HÄR KOMMER LILLA MY

 1. Det ser ut att vara en både stolt och lycklig liten My som kommer åkande nerför backen! 😀 Så duktig hon är! Ja jag kan tänka mig vilken känsla det måste vara att få skapa fina och roliga minnen för sina små liv. Jag är övertygad om att era små barn kommer att se tillbaka på barndomen med värme och glädje ❤

  Gilla

  1. Du skriver lika fina kommentarer som alltid Lillian, och jag blir lite rörd när du skriver om värme och glädje. Wow! Och ja, stolt är bara förnamnet på den här tösen just nu 🖤

   Gilla

 2. Låter som om ni haft en härlig tid. Vi är inga ”vinter människor” och har aldrig haft intresse för slalom men vi skapar minnen på andra vis och jag är alltid så tacksam över att kunna ge mina barn minnen som andra kanske bara drömmer om.

  Gilla

  1. Det är det som är så himla fantastiskt ändå – att alla familjer har enskilda saker som de kommer ihåg och skapar. Vi åkte aldrig på vintersemester när jag var liten, men Fredriks familj har alltid gjort det så nu får jag ta del av det 🖤

   Gilla

 3. men åhhhh stora tjejen!!!!
  Det är oftast sånahär minnen barnen kommer minnas när de blir äldre, inte någon leksak. Äventyr och upplevelser är mer roligt. Så duktig hon är! Mycket bättre än mig haha!!! Här i skåne får vi aldrig någon snö så att åka skidor eller sån bräda finns inte ens på kartan! hahaha

  Gilla

  1. Men visst är det så?! Leksaker blir ”slit och släng” men äventyr kommer de ihåg. Haha ja herregud, jag har aldrig stått på ett par skidor men kanske MÅSTE lära mig kommande år så jag kan åka med familjen… ❤️

   Gillad av 1 person

 4. Härligt med modiga barn;.) Kul att lilltjejen gillar att åka skidor och hoppas det håller i sig, För det är ju så kul med skidåkning i alla dess former 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s