VÅFFELSTUGAN

Förra året när vi var i Sälen åt jag faktiskt våfflor för första gången i mitt liv. Och självklart var det dags i år igen. Upp till Våffelstugan som ligger mitt i skidbacken tog vi oss, med pulka och hela alltet. Vi fick ett bord i den knökfulla lokalen och medan vi väntade satt vi och blickade ut över snölandskapet utanför fönstret. Brasan värmde skönt och efter en liten stund anlände en våffla med rabarberkompott och grädde, en våffla med hjortronsylt och glass, en med blåbärssylt och glass och en vanlig med grädde och sylt. Jag hann knappt ta bilder på skapelserna innan alla hade huggit in, men lite bildmaterial blev det allt. Det här blir nog en stående tradition!

Annars så känns det verkligen som att dagarna rasar på i ett alldeles för högt tempo här borta. Större delen av tisdagen har redan passerat och snart är det bara tre heldagar kvar innan vi ska tillbaka till vardagen igen.

17 reaktioner till “VÅFFELSTUGAN

 1. Åh är ni i Lindvallen? I Lindvallen vid Gustavs sittlift finns det en våffelstuga och varje gång jag åkt förbi stugan har jag alltid varit sugen på att åka dit men aldrig gjort det. Kanske i år 😀

  Gilla

 2. Men wow så gott! Jag som försöker undvika socker ett tag har en jobbig dag idag, känns som om Internet svämmar över av godsaker. Mysigt också att åka iväg. Vi ska kanske åka slalom nästa helg. Längtar efter fjällvistelser ☺

  Gilla

  1. Sambon säger samma sak – hjortonsylt är ett måste. Jag älskar dock verkligen deras rabarberkompott och har svårt att motstå den! Men brukar smaka lite från Fredrik! 🖤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s