SNÖBEKLÄDDA SMÅGATOR

Det är inte fy skam att byta grå barmark med vägsalt mot snöbeklädda smågator bland fina hus och backar. Och det är ju verkligen det vi har gjort den här veckan när vi är i Sälen. För två år sedan när familjen var här var det snörekord, när vi kom upp i år var det barmark vissa sträckor men nu har det snöat på och blivit djupsnö. Och vi har det så mysigt när vi drar pulkor och Brownie flyger fram i snön. Jag kommer verkligen sakna det här när vi åker hem på lördag – men jag får försöka trösta mig med att vi snart bor på ett ställe som har så många mysiga skogsvägar och åkrar.

Imorse gick vi iväg till Fjällbagarn och köpte hem nybakt bröd. Ni vet när bröden är så färska så att de sjunker ihop när man skär i de med en brödkniv? Fantastiskt. Nu har Fredrik och Lilla My åkt iväg till dag två på skidskolan och Frank har precis somnat i ett utav sovrummen. Jag och min svärmor har sjunkit djupt ner i soffan och tar tillvara på tystnaden och lugnet.

7 reaktioner till “SNÖBEKLÄDDA SMÅGATOR

  1. Alltså vill inte ha snö öht men detta såg fantastiskt mysigt ut, förstår att ni njuter. Skönt att det snöat lite kan jag tänka mig. Härligt med sådär nybakat bröd, otroligt gott!!
    Njut nu då av stunden hehe ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s