GULT ÄR INTE FULT

Att göra en moodboard för den här veckan känns lite löjligt – så jag tror faktiskt att vi hoppar över det den här måndagen. Istället presenterar jag Lilla My och hennes skidoutfit. Hon är så mallig över sin gula jacka, sin hjälm och sina skidglasögon. För det är ju precis det här som står på schemat den här veckan. Snö, skidåkning, god mat och ett bad på badhuset här. I lördags när vi kom upp blev det ingen skidåkning men igår var vi ute många timmar och My fick stå på skidor för första gången. Hon åkte ner för en liten backe och ville så gärna hoppa upp i liften med detsamma.

Idag är det dags för skidskola och min lilla loppa är så förväntansfull. Med tanke på att hon redan igår pekade längst upp i vuxenbackarna och ville upp så är jag inte det minsta orolig. Fördelen med barn är ju att de inte är rädda för någonting, eller ger upp bara för att det inte går direkt. Efter skidskolan ska vi ta dagen som den kommer och det känns så skönt.

8 reaktioner till “GULT ÄR INTE FULT

 1. Åhh lilla söta My, jag fullkomligt älskar hennes gula jacka förresten ( finns den i ”vuxen-My-storlek tro? 😉 ).
  Kan även meddela dig att jag är lagom avundsjuk på skidåkningen och allt vad det innebär, jag var ju iväg och åkte i fjällen för bara någon vecka, men ahh vad jag längtar tillbaka!
  Njut till fullo, massor av kramar ❤

  Gilla

  1. Vet du vad? DET GÖR DEN! Och både jag och sambon spanar efter helgula jackor och byxor till nästa år. Vi har till och med en gul overall till hunden, haha! Ja men eller hur – jag var ju avundsjuk på dig då så jag tycker nog du kan vara lite avundsjuk på mig nu. KRAM! 🖤

   Gilla

 2. Äsch du är inte konstig jag ville bara jäklas med en stalker som gnällt på min rosa blogg men gav beröm till en annan som hade rosa blogg 😉 inget personligt till de som inte gillar rosa – ibland måste man spajsa till bloggen lite så folk bara; huh!?

  Åh gult är så snyggt! Jag har börjat sakta men säkert att fylla garderoben med gult också och ja hon är så fin i sin jula jacka klart hon ska vara stolt gumman 😀 Kram fina du

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s