STUGA 238

Strax efter 14 igår rullade vi in i Sälen, Lindvallen och den Röda Byn. Det efter några timmars resa som gick galant. Frank sov nästan hela vägen, Lilla My åkte med farmor och både katt och hund skötte sig exemplariskt. När familjen stannade och åt lunch gick jag och Brownie en långpromenad i skogen och stod och tittade på en majestätiskt fors. Stuga 238 står för värdskapet det här året och sedan vi kom hit har vi bara tagit det lugnt. Packat upp, bäddat sängar och gått hundpromenader.

Imorse fick jag sällskap av en dansk med en bullterriervalp och nu står min svärmor och ställer till med brakfrukost. Kokta ägg, olika sorters bröd, pålägg och annat gott. Det blir en perfekt start på den dagen då vi tänker att My ska stå på skidor för första gången i livet.

21 reaktioner till “STUGA 238

  1. Vilket fint och gulligt namn på era hund som är så fin. Vad jag saknar att ha husdjur. Så härligt att bilresan gick så bra. Brakfrukost är ju alltid så gott när man är iväg och har massor med roligt inplanerat för dagen. Vad roligt att my ska åka skidor för första gången i dag 😃 Hoppas att hon tycker att det är roligt 🙂

    Gilla

  2. Vad härligt att ni äntligen är framme i Sälen nu. Härlig start på första dagen. Frukosten lät ju underbart god och jag hoppas att det blir som du tänkt dig med My och skidåkandet. Jag tycker att det är så vilsamt att titta på forsar. Så vilt men ändå vilsamt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s