ATT BLI HÖGSKOLESTUDERANDE

Tulpansäsongen är här, häromveckan var det tulpanens dag och på de bloggar jag läser och i mitt instagramflöde finns massor av bilder på blomman i olika färger. Jag som packat ner alla mina vaser i flyttkartonger får dock hålla till godo med två bilder från förra året och drömma om när det är dags att köpa blommor till vårt nya hem.

Tänka på blommor är dessutom någonting jag inte har tid med för tillfället. För idag börjar det, studentlivet. Jag försöker se mig själv som en högskolestuderande och det är svårt men jag antar att man kommer in i det. Det blir ännu mer ogreppbart eftersom att jag ska läsa mina år på distans trots att jag tillhör högskolan som ligger här i stan.

Om bara några få timmar är det upprop och kursintroduktion och efter det är det raka vägen in i hetluften. Seminarium imorgon, första inlämningen till helgen. Men jag tycker om snabba puckar och lever alltid livet med många bollar i luften.

9 reaktioner till “ATT BLI HÖGSKOLESTUDERANDE

 1. Åh vilka fina blommor! Som jag skrev tidigare kommer du fixa detta galant! Heja dig ❤️ Min lilla stjärna ❤️

  Gilla

 2. Tulpaner är ju så fina, livar verkligen upp. Tråkigt att behöva vänta dock, hehe!
  Ja nu går det undan för dig men det kommer säkert bli super. Lycka till!

  Gilla

 3. Jag gillar tulpaner men är mer för röda rosor o de små vita blommorna som är i brudbuketten du vet röda rosor och sen de små vita Åhh minns inte va de heter

  Gilla

  1. Åh, ja det kan också vara fint! Jag har dock inte så mycket till övers för rosor men det är så fint att det finns så mycket att välja på. Jag vet vilka vita blommor du menar; brudslöja!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s