VECKA 4

/ Moodboard Vecka 4/

Här står vi. I början av en helt hysterisk vecka som kommer att bli tuff att få ihop. Som ställer saker och ting på sin spets och som innehåller saker vi aldrig har gjort förut. Där varenda dag i kalendern är mer hektisk än vanligt, men också mer rolig än vanligt. Sådant där brukar ju oftast hänga ihop.

Idag börjar My heltid på förskolan igen efter min mammaledighet med Frank, för från och med nu är jag inte mammaledig längre utan heltidsstuderande. 8-16 måndag till fredag istället för 9-14 tisdag-torsdag kommer att göra henne gott. Hon kommer nog absolut att vara tröttare än vanligt innan kroppen ställer om men sen kommer hon få bättre förutsättningar att få utlopp för all energi tillsammans med likasinnade. Och imorgon börjar jag studera. Imorgon är det uppropp och kursstart tätt följt av ett seminarium på onsdag. Med en inlämningsuppgift som ska vara inlämnad redan till helgen. Snabba puckar!

På torsdag är det dags för mig och Frank att bege oss till BVC för ny vikt och längd, annan kurvmätning och allmänt bebissnack. Det kommer blandas med städning och packning för till helgen bär det av till Sälen.

Till Sälen har vi åkt förut, men aldrig med två barn. Och aldrig med djur. Den här gången är vi fyra människor, en katt och en hund och bara packningen för oss skulle kunna ta upp hela vår bil. Jag behövde till och med köpa en ny weeekendbag förra veckan för att ha en chans att få plats med allting. På lördag bär det av och söndagen blir första heldagen.

14 reaktioner till “VECKA 4

 1. Åh, Mysen tillbaka i förskolan på heltid och du ska plugga, vilken grej Moa!!😍 Det grejar du utan tvekan, jag hejar på dig hela vägen🙏🏼 Kram på dig vännen 💛

  Gilla

 2. vad härligt att hon börjar förskona på heltid 🙂 så roligt att åka till sälen har aldrig varit där 🙂 hoppas ni får en fin dag

  Gilla

 3. Men härligt både för dig och henne.Hon kommer nog tycka det är superkul med förskolan. Härligt för dig att få plugga på heltid med, jag tror ni kommer fixa det galant.
  Spännande med resan med både barn och djur men det blir säkert helt fantastiskt.

  Gilla

 4. Det blir verkligen en vecka med fullt upp och ingen mjukstart i skolan heller. Jag tror att jag har missat vad det är som du ska plugga. Jag tror också att det blir bra för My med heltid på förskolan. Kul ju att få lära känna en massa nya kompisar också. Hoppas att ni lyckas reda ut hela veckan. Det blir mycket för er.

  Gilla

 5. jag VET att du kommer fixa detta galant! Med plugget! Du är en mycket intelligent kvinna och nu ska du börja plugga något du vill. Du kommer fixa detta! Jag hejar på dig från Skåne ❤

  Gilla

 6. Gud så härligt med en resa till sälen, de är nästan..(inte fullt ut) i våra trakter, mycket snö osv 🙂 du får hojta till om ni ska till dundret någongång här i gällivare 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s