OM ATT FÅNGA DAGENS FÖRSTA LJUS

Klockan åtta imorse slog Lilla My upp dörren till förskolan och skrek ”Nu kommer jag!” och hann knappt ta av sig skor och overall innan hon var inne hos de andra. Jag och Frank fick gå in efter och jaga henne för att få en puss och en kram innan vi vände ut i kylan igen. För den här morgonen bjöd på nollgradigt och frost. Det var mörkt när vi lämnade förskolans gård men hann bli ljust under promenaden med Brownie. Under rosa himmel inbäddad i sin åkpåse somnade Frank medan jag släppte Brownie lös på ett utav fälten en bit från oss. Sen vände vi in igen efter en timme.

Nu är jag i full gång med att skriva ut viktiga papper som hör till min utbildning. Jag är ju faktiskt en sådan där person som gillar att ha det faktiska dokumentet i min hand och inte bara ha en fil på telefonen eller datorn. Det får mig att tänka bättre, det är lättare att föra anteckningar och framförallt lättare att se frågeställningarna samtidigt som man sitter med uppgiften i ett Worddokument.

Vid 16:00 ska vi traska hela familjen till förskolan och hämta hem vår tjej. Fredrik behöver lära sig att hitta till den nya avdelningen då jag imorgon sitter på kursuppstart nere på högskolan när det är dags för hämtning.

12 reaktioner till “OM ATT FÅNGA DAGENS FÖRSTA LJUS

 1. Men asså jösses så gulligt hon lär trvis riktigt bra på förskolan, och så framåt hon är. Det är ju en riktigt bra egenskap det ❤

  Gilla

 2. Vad skönt att hon trivs så bra på förskolan. Det känns ju alltid bra i mammahjärtat 😃
  Jag tycker också om att skriva ut papper och ha med mig vid föreläsning, lär mig bättre då. Lycka till imorgon 👍

  Gilla

 3. Härligt att hon är så glad i förskolan. Hade varit lite jobbigt annars. Är också en person som gärna vill ha på papper inte bara digitalt. Känns lite säkrare också. Teknik är väldigt bra på att strula när det väl gör det 😛

  Gilla

 4. Jag skriver i princip alltid ut papper :-p. Så skönt precis som du skriver, samt att det är lättare att läsa. Sedan kan man dessutom alltid bläddra på plats. När har du första dagen på MDH? Är ni bara i Västerås eller kommer ni plugga i Eskilstuna också? Min utbildning går endast i VÅS :).
  Härligt där efter förskolan, lät mysigt med promenaden. Kommer hon gå kvar på samma förskola nu när ni flyttar?

  Gilla

  1. Skönt att veta att man inte är ensam om papper, men du har ju alltid verkat väldigt klok så det förvånar mig inte! Idag är det dags för upprop och kursintroduktion, sen är första seminariumet imorgon. Vi ska bara vara i Västerås, men det är på distans så det blir få träffar per termin. Skönt tycker jag! Hon ska gå kvar, det ligger egentligen ingen närmre i bättre anslutning och vi vill inte riva upp henne från ännu en trygghet 🖤

   Gilla

 5. Så fina bilder! Dagsljus gör ju underverk med kort! Jag är precis som du; vill ha dokument! Har mycket lättare att läsa en text som jag ska lära mig på ett papper och inte på datorn eller paddan! ♡

  Gilla

  1. Ja herregud, dagsljuset har min kamera saknat! Det är ju nästan omöjligt att ta bilder inomhus nu. Skönt att det finns flera, jag brukar mest kallas galen kontorsråtta 🖤

   Gilla

 6. Kan verkligen se i huvudet hur hon kommer där och skriker att hon är tillbaka 😁gulligt. Kul för my att hela familjen hämtar henne det gjorde säkert henne glad😊

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s