EN LÖRDAGSEFTERMIDDAG FÖR VINNARE

Lite strosande i butiker på stan, en chokladboll och en festis, en kaffelatte. Och en påse från LekLust med klistermärken och en glittrig bok. Så skapar man en lördagseftermiddag för vinnare. Och får egentid med sin treåring. Det var inte alls planerat men efter en stökig förmiddag där hela familjen gick varandra på nerverna och där tristessen hos Lilla My var på topp fick jag ett infall och tog med mig henne till busstationen. Vi hoppade på bussen ner mot stan och spenderade två timmar hand i hand längs med Västerås gator.

Och trots att hon tyckte att alla väskor jag tittade på var fula, och att jag drack kaffe alldeles för långsamt eftersom att hennes chokladboll redan var slut hade vi en fantastisk stund. Jag önskar verkligen att vårt vardagspussel gav mer tid för spontana utflykter och uppdelade barn för det skulle både vi och barnen behöva. Allra mest My som ibland får stå åt sidan när lillebror är ledsen eller behöver hjälp. Men med gårdagen färskt i minnet har vi lovat varandra att försöka göra mer tid i livet för det.

Jag kan inte förstå att vi redan nått veckans sista dag igen. Trots att jag vet att tiden alltid är bestående känns det som att den försvunnit snabbare än vanligt. Idag står bara produktivitet på schemat, och vila.

15 reaktioner till “EN LÖRDAGSEFTERMIDDAG FÖR VINNARE

 1. Men gosisar! Fick du lilla My att sitta kvar? Varje gång jag går och fikar med Leon blir de kaos och de slutar med att jag går därifrån med halva kaffet kvar och stressad för ungen inte kan sitta still haha 😆 kram på er ❤️

  Gilla

  1. Hahaha ja! Hon satt still så länge hon åt chokladboll iallafall, sen klättrade hon mest på fåtöljen. Jag tog kaffet i takeawaykopp redan från början så fick ta med mig halva därifrån 😂🖤

   Gilla

 2. Gud så gott med en gofika 😀 ibland ska man unna sig rejält! Jag blev sugen på moccarutor just nu älskar dom! Med cocos eller strössel spelar absolut ingen roll hahahha

  Gilla

 3. Det här med egentid tillsammans med barnen är så viktigt . De behöver det och vi föräldrar behöver det. När jag läser om Västerås så tänker jag direkt på när jag var där i somras. Det är verkligen en vacker stad. Kan tänka mig att hon tyckte att du drack ditt kaffe för långsamt. Barn har generellt så bråttom men det är charmen också.

  Gilla

  1. Ja, det var en utav sakerna vi pratade om mest innan Frank kom. Men så är det så lätt att vardagen rasar förbi och man inte försöker få tid för det. Haha, jag älskar den korta stubinen!

   Gilla

   1. Man ska vara medveten om att man får jobba lite för att få med sig följare, speciellt de som själva bloggar på Nouw och följer dig i flödet. Det kommer nog dala lite i början, men efter ett tag rätade det ut sig för mig! Nu saknar jag inte alls Nouw. Att ligga på egen domän möjliggör mer samarbeten och så slipper man allt strul! 🖤

    Gilla

 4. men åh låter som en super mysig dag , haha ja jösses minns själv när man var liten, och fikade med vuxna kändes ju verkligen som dom vuxna satt och drack kaffe i ett år då haha 😂❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s