OM EN VECKA

Om exakt en vecka kommer vår vita Audi Q5a vara fylld till bredden med packning, människor och djur, för om en vecka bär det av. Mot Sälen, Lindvallen och den röda lilla stugbyn som min sambo älskar högst på jorden och som jag också fick chansen att förälska mig i förra året. En plats på jorden där man bara kan andas och ladda batterierna. Någonting som vi verkligen behöver inför en hysterisk vår som väntar bakom hörnet.

Förra året var vår gråa katt hemma med svärfar som kattvakt, men i år åker både han och hunden Brownie med. Även min svärmor ska göra oss sällskap några dagar i början på veckan innan hon vänder hemåt för jobb igen. Lilla My ska stå på ett par skidor för första gången i sitt liv, gå i Valles skidskola och återvända till Experiums äventyrsbad. Brownie kommer flyga fram i all snö, Minus lata sig vid brasan, Fredrik unna sig en jäger på toppen av Gustavsbacken och jag får en paus från flyttkartonger och överfulla tvättkorgar. Det kommer bli bra.

10 reaktioner till “OM EN VECKA

  1. Gud så härligt det låter, hoppas det blir fantastiskt. Kul att djuren kan följa med denna gången och även svärmor på ett litet hörn. Spännande att åka skidor för första gången.

    Gilla

  2. Men åh så härligt och så välförtjänt! Kan tänka mig att du behöver ladda batterierna! Dessutom måste det ju vara underbart att få se lite snö under denna ”konstiga” vinter ♡

    Gilla

  3. Så mysigt det ser ut. Va skönt att bara åka iväg & tag. Vinterluft är den bästa, så frisk 🙂 Hoppas My gillar att testa skidor. Får göra snögubbe annars 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s