ÅRETS ALLRA FÖRSTA

Igår knackade Elin på dörren med ett paket med två vaniljsemlor och jag har därmed ätit 2020 års första semla. Förra året vid den här tiden hade jag nog redan gjort tusentals semlor i det cafét där vi lärde känna varandra, men nu ser livet helt annorlunda ut. Och det är jag tacksam för. Istället för att stå med grädde som flög åt alla håll och kanter med målet att göra så många semlor som möjligt på kort tid så kunde jag luta mig tillbaka i min egna soffa. Frank sov och Elin och jag fick prata om allt som 2020 kommer innebära för vår del.

Någonting som jag däremot inte känner så mycket tacksamhet för är dagens schema. För på agendan står nämligen ett tufft sjukhusbesök, med besked som antagligen inte kommer att göra mig särskilt glad. En uppföljning av en kollapsad lunga som jag är tvärsäker på inte har återhämtat sig. Jag skrev om det i min moodboard för veckan och håller fortfarande fast vid att det inte är något annat än ett nödvändigt ont.

Efter sjukhusbesöket får jag dock hämta hem Lilla My från förskolan och trots att hon alltid möter mig med en trumpen min för att hon inte vill gå hem så är hämtningarna bland det bästa jag vet. De nya rutinerna efter flytten gör att jag varken lämnar eller hämtar om dagarna så jag får hålla hårt i den tiden som är kvar.

9 reaktioner till “ÅRETS ALLRA FÖRSTA

 1. Men vilken fin vän, semlor är så gott! Förstår att du njuter av att kunna luta dig tillbaka detta året dock.
  Tråkigt med sjukhusbesöket men jag hoppas på det bästa för dig!
  Förstår att du håller hårt i den tiden du har kvar med det då ❤

  Gilla

 2. Jag gillar inte semlor hahah men va fan de kanske har ändrat sig med tiden, men inget ja känner mig sugen att testa ändå men ser sjukt gott ut 🙂

  Gilla

 3. Jag har inte ätit min första semla ännu, men längtar så till jag får en. Det är så gott tycker jag. Skulle kunna äta hur många som helst egentligen, men det är inte så bra.

  Gilla

  1. Haha nej, lagom är ju faktiskt det bästa – när det kommer till det mesta. Och speciellt när det kommer till sötsaker och annat som kroppen kanske inte tycker så bra om 🖤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s