ONSDAGSLISTAN – JOBBIGA ALTERNATIV

Tänk att Frank låg därinne för ett halvår sedan.

Alltid vara 15 minuter försenad eller 30 minuter för tidig?
Hur kan det här falla under ”jobbiga alternativ” undrar jag? Jag som alltid är ungefär 30 minuter för tidig till allt. Det jag är mest rädd för i hela världen är nog faktiskt att riskera att komma försent.

Aldrig mer borsta tänderna eller aldrig mer tvätta händerna?
Aldrig mer borsta tänderna. Man får väl fluxa, peta med tandpetare eller vad fan som helst.

Alltid vara i god fysisk form eller alltid ha gott om pengar?
Jag som aldrig med tanke på mina sjukdomar är i bra ”fysisk form” väljer nog ändå att alltid ha gott om pengar. Det låter kanske urbota dumt men jag är ju van vid att tampas med andningssvårigheter bara jag går upp för en backe trots att jag bara väger 50 kilo. Sådant är livet med cystisk fibros.

Sitta i fängelse i fyra år för något du inte har gjort eller komma undan för ett brott du har begått men leva med rädsla att bli tillfångatagen?
Den här är tuff. Speciellt för en person som jämt övertänker livets alla steg och nojar för saker som i de flesta fall löser sig. Med tanke på att man i svenska fängelser får både träna, utbilda sig och leva livet och få betalt så väljer jag nog att sitta inne i fyra år.

Ha obegränsat med pengar eller obegränsat med tid?
Obegränsat med pengar tror jag. Obegränsat med tid känns väl i ärlighetens namn rätt osexigt? Varför ska man då sträva mot något? Leva medan man kan?

Storasyster Lilla My

Aldrig mer behöva gå på toaletten eller aldrig mer behöva duscha?
Min sambo vet svaret på den här frågan redan innan han har läst det för han är vid det här laget ganska trött på mig och mitt klagande om hur mycket jag hatar att duscha. Att sjunka ner i ett bad är fantastiskt, men duscha är bara tråkigt, jobbigt och otympligt.

Alltid behöva kisa eller behöva fisa var tionde minut?
Fisa. Jag kan skylla på så många andra så det löser sig.

Endast kunna lyssna på en enda låt i resten av ditt liv eller alltid äta samma måltid?
Endast kunna lyssna på en enda låt resten av mitt liv. Jag älskar mat alldeles för mycket för att välja bort det. Och! Då får man väl sluta lyssna på musik då. Äta måste man ju.

Aldrig kunna prata igen eller aldrig kunna läsa igen?
Aldrig kunna prata igen, tror jag. Eller va? Är jag dum i huvudet? Det är ganska skönt att slippa svara folk tänker jag. Samtidigt är det skönt att kunna vråla att folk är dumma i huvudet så jag tror jag väljer att aldrig kunna läsa igen.

18 reaktioner till “ONSDAGSLISTAN – JOBBIGA ALTERNATIV

 1. Vilken rolig lista kanske lånar den och svarar själv 😀 Vore ju kul att se va man själv skulle välja 🙂 fin mage har du också tänk va tiden flyger iväg 😉 kram

  Gilla

 2. Så roliga frågor ! Jag hade också valt att inte borsta tänderna . För händerna tvättar jag sjukt mycket vart jag än är 😂och obergränsat med pengar hade ju aldrig vart fel ;D tid har man ju ändå 😉

  Gilla

 3. haha såna här listor är alltid kul , många svåra frågor att ta ställning till haha , ja hade nog också valt att aldrig med kunna läsa, även hur mycket jag gillar att läsa,finns ju ljudböcker, och funktioner som säker kan göra att datorn kan läsa för en idag 😀👌

  Gilla

 4. Vilka frågor haha.. Går det ens att svara på det?? men håller med dig. Hellre obegränsad med pengar än tid. Hur kul är det med massa tid om man inte har pengar att göra något’?

  Gilla

 5. Haha, vilken rolig lista du bjuder på. Den här vill jag också svara på. Först tänkte jag va? Varför vill hon inte ha obegränsat med tid men sen läste jag ditt resonemang och håller med helt och hållet. Jag säger aldrig mer behöva duscha. Jag avskyr att duscha, det är alltid så kallt i vårat badrum så jag fryser jämt.

  Gilla

  1. Jag förstår att du tänkte ”VA!” för jag tänkte också så om mig själv till en början, men jag står fast vid att obegränsat med tid vore lite slöseri. Skönt att flera hatar att duscha, jag har nog aldrig stött på någon faktiskt! Heja oss! Och ja, snälla svara på hela listan det vore jättekul 🖤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s