EN EVIGHETSLÅNG HÖST

Det är onsdagen den femtonde januari och i ärlighetens namn känner jag mig väldigt väldigt klar med den här evighetslånga hösten nu. Regn och rusk, grus och plusgrader. Och Brownie är beredd att hålla med. Att gå ut i regnet utan sin regnoverall från Rukka gör hon knappt.

Men trots ”jävla tråkigt väder” som min dotter brukar säga har vi haft en fin dag. Elin var på besök och jag slog ihop en halloumisallad innan vi åt vaniljsemlorna hon tagit med sig. Århundradets första semla, det är inte illa. Hon åkte hem till sig i samma veva som jag hämtade Lilla My på förskolan och nu väntar en lugn kväll med matlagning och hundpromenader på agendan.

13 reaktioner till “EN EVIGHETSLÅNG HÖST

 1. Men alltså, SÖTNOSEN! Det är någonting med hundar och täcken som smälter mitt hjärta. Jag och min sambo har bestämt oss för att skaffa hund och jag sitter redan och kikar på sådant där näst inttill dagligen, haha. Hur är ju du mammaledig förstår jag, men hur har ni tänkt att läsa Brownies dagar när ni bådar jobbar framöver? 🙂 Tycker det är så intressant att höra sådant nu när det är någonting som är aktuellt för en själv!

  Gilla

  1. Men VISST är de söta när de har kläder? Nu ska jag plugga så det problemet ligger inte förrän många många år framåt i tiden. Men då hoppas jag att hitta en dagmatte, är inget stort fan av hunddagis nämligen. Eller så kommer vi ha möjlighet att jobba olika tider. Vad spännande med hundköpet, jag kommer följa det med spänning! 🖤

   Gilla

 2. Men söta vovven!! Håller så med dig, är så trött på detta väder.
  Men vilken mysig dag ni haft ändå, semla är aldrig el. Halloumi är min absoluta favorit!

  Gilla

 3. åh så söt vovve , och så fin jacka han har 😍😍 halloumi sallad lät verkligen super gott, nu blev ja ju nästan sugen på det också 😂❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s