VECKA 3

/Moodboard Vecka 3/

År 2020 rusar på i en rasande fart och jag hinner knappt stanna upp och känna efter vart någonstans i livet jag befinner mig. Förhoppningsvis ska det dock finnas tid till det den här veckan, min kalender har nämligen inte varit såhär tom sedan i möjligtvis oktober förra året. Helt tom är den dock inte och det finns en blandning av nödvändigt ont, framtida strukturerande och väntid på schemat.

Idag har möjligheten att skapa ett studentkonto, ladda hem en studentlegitimation och komma in på högskolans insidehemsidor öppnat och det är huvudmålet för dagen. Att göra allt som behöver göras inför terminsstart. Om en vecka pluggar jag officiellt på högskolan och det känns helt sinnessjukt. Till det hör även att få ordning på kurslitteraturen och packa upp det studiematerialet jag köpte på mig i lördags.

Något annat som ska struktureras upp är vår kyl & frys, vårt skafferi och alla andra utrymmen som rymmer mat i vårt kök. En rejäl storhandling är på sin plats efter alla röda dagar och jag ser fram emot nyttig mat igen. En beställning hos ICA får det bli senare idag.

Det som jag över beskrev som ”nödvändigt ont” är två inplanerade sjukhusbesök för att försöka få ordning på den sedan tidigare kollapsade lungan. Men efter det har jag i mitten och i slutet av veckan som tur är två vändejter att se fram emot.

En utav dem innebär dessutom att jag ska få träffa en alldeles ny liten människa. Några vänner till oss fick en son i December och nu är det dags för oss att ses. Annars tänker jag beordra mig själv lite vila eftersom att det kommer bli hektiskt tempo non stop fram till sommaren efter att vi kommer hem från Sälen.

14 reaktioner till “VECKA 3

 1. 2020 har gått snabbt än så länge. Men jag hoppas att detta år inte går lika snabbt som förra året. Så spännande att du ska börja plugga. Vad är det som du ska plugga till? 🙂 jag kan tänka mig att ni har fullt upp sen när ni kommer hem från sälen. Jag hoppas även att ni hinner njuta när ni har kommit i ordning i erat nya hem 🙂

  Gilla

 2. Ja detta med städningen asså, ja tycker jämt det känns så spelar ingen roll hur mycket man städar så är det stökigt på en sekund igen sen😅😒 haha näradöden upplevelse en man med förkylning? Haha 😂❤️

  Gilla

 3. Men skönt med en sådan tom vecka då. Hoppas du får ordning i köket men det ordnar du.
  Tråkigt med sjukhusbesök men som du säger, nödvändigt ont.
  Fantastiskt att få träffa en ny liten människa då ❤

  Gilla

 4. Tiden rusar verkligen i väg och det låter bra att du tar dig tiden att vila inför kommande händelser. Det är härligt när man har saker inplanerat men i bland är det skönt att kunna njuta av lite lugn också. Mysigt med bebisgos ❤

  Gilla

 5. Det låter ju som väldigt bra och viktiga punkter o kalendern! Måste kännas spännande med terminsstart för dig också! Ta nu och hitta några dagar där du bara kan ta de lugnt och andas också❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s