PRODUKTIVA TIMMAR

Det är måndag och här hemma dundrar vardagen sannerligen på. Min sista måndag som mammaledig och My’s sista måndag hemma. Allt som hör studentlivet till är avbockat, organiserat och beställt. Jag har skrivit en matlista för de kommade 14 dagarna och beställt mat på ICA som vi ska åka och hämta imorgon. Gardinskenor och dekorationsnäten i My’s rum är bortskruvade och nedmonterade från väggen, jag har bokat släp till dagen innan storflytten och organiserat flyttkartonger så att jag vet vad som står vart. Det har varit produktiva timmar hittills med andra ord.

Killen på bilderna här över slocknade precis efter att ha härjat större delar av dagen och jag unnar mig lite tid i soffan i hopp om att jag ska hinna med att svara på lite kommentarer här inne innan han vaknar och allt sätter fart igen. När Fredrik kommer hem väntar en långpromenad i skogen med Brownie och efter det ska vi ställa till med riktigt måndagskäk: fisksoppa med aioli.

9 reaktioner till “PRODUKTIVA TIMMAR

  1. Åh du har verkligen strukturerat upp allt. Jag älskar det, är ju lika som människa så när jag läser om fler som älskar ordning och reda blir jag glad 😉 😀 . Fast det kanske är lite typiskt också när man pluggar och bloggar att man liksom vill ha struktur och bra. Det där med att fixa matlista ska jag börja med vid löning denna månad. Tänkte planera noggrant för att spara pengar men också för miljöns skull, det är så smart :D.

    Gilla

  2. Smidigt att beställa hem mat det sparar man ju en hel del tid på…
    Kul att börja jobba igen men måste
    Nog kännas lite konstigt efter en mamma ledighet och mys med barnen

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s