PLANRITNING DEN FALURÖDA GÅRDEN

Om elva och en halv timme tänkte jag skutta upp på altanen framför vårt faluröda hus, öppna dörren och kliva in. Bara sådär, och veta att det om 47 dagar är vårt på riktigt. Ni som har läst inlägget om hur allting gick till på visningen vet ju vid det här laget att jag tappade hoppet så fort vi kom in innanför tomtgränsen och således knappt brydde mig om att öppna skåp, kolla i skrymslen eller kolla upp praktiska saker som vart postlådan stod placerad eller vart tomtgränsen gick. Så när säljaren hörde av sig och frågade om vi ville komma och måtta något och kolla om vi eventuellt ville att några möbler skulle stå kvar blev jag överlycklig.

Det är alltså vad vi ska göra efter 17 idag. Åka dit och mäta takhöjd, riva i skåp i hallen, öppna luckor i köket och ta reda på hur breda fönster och ingångar är. Och nu för första gången någonsin tänkte jag att det var dags att jag delade med mig av planlösningen för hela huset.

Det finns såklart en hel uppsjö med saker vi vill göra trots att huset är helrenoverat från 2015 och framåt. I den bästa av världar går det att riva väggar och förflytta tilltänkta rum, men! Det är ett projekt som antagligen ligger några år framåt i tiden. Hur vi har tänkt att ha det vid inflytt tänkte jag spinna vidare på i ett annat inlägg.

26 reaktioner till “PLANRITNING DEN FALURÖDA GÅRDEN

 1. åh så hussugen man blir på att bara se detta, gud så roligt, vill verkligen se allt kring detta med ert hus 😍😍

  Gilla

 2. Så spännande! Ser ut som en bra planlösning. Det verkar vara många sovrum i alla fall, det tycker jag är bra. Bra att få komma och titta. Jag tror att ni hade velat det även om ni hade kollat noggrannare vid visningen. Man glömmer så lätt ☺

  Gilla

 3. Så kul att få åka tillbaka och titta på riktigt nu då och pilla lite, hoppas det går bra. 47 dagar kommer gå på ett nafs.

  Gilla

 4. Alltså, när min sambo är sjuk är han döende. Även om de ”bara ” är en förkylning.
  Jag lagade mat med feber här om dagen, diskade och va tvungen å leka med Leon…. vi är POWERWOMANS. helt klart!

  Gilla

 5. Men alltså hur underbart att flytta ut till en gård, drömmen ju! Så Glad för din skull, stort stort grattis vännen 😃❤️ Vilken underbar planlösning också & hur kul att få inreda och fixa! Är sååå nyfiken på bilder 😁

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s