MED INSLAG AV CITRON OCH BLÅBÄR

Jag säger inte att det är så, jag säger bara att det finns en möjlighet att det är så att gårdagens muffins som jag och Lilla My bakade står på vårt frukostbord den här lördagen. En familjefrukost dagen till ära kan ju behöva inslag av citron och blåbär. Perfekt till en stor mugg med te efter att man har ätit både smörgåsar och gröt.

Det är lördag och det som står på vårt schema idag är lite produktivitet. Jag behöver bära in grejer från förrådet och släpa ut lite flyttkartonger så att jag får plats att fylla upp nya. Frank skulle behöva sig ett bad, My en hårtvätt och hunden en klippning av både päls och klor och mitt ansikte skriker efter en återfuktande ansiktsmask. Det blir nog en sväng ut också för att fylla upp förråden med katt- och hundmat, tuggben och kosttillskott till våra fyrbenta. Och till min stora lycka behöver jag fylla upp med kontorsmaterial. Block, understrykningspennor, post-it-lappar och flikar. Ja, vi har lite att göra med andra ord. Helst innan 15:00 så vi kan sjunka ner i soffan och följa all dagens sport därefter.

19 reaktioner till “MED INSLAG AV CITRON OCH BLÅBÄR

 1. OM det är så att dom står på frukostbordet kan det vara så att energin behövs för att hinna med hela to do listan innan 15. Vem vill inte sjunka ner i soffan efter en produktiv lördag? Här blir det lite blogg, lite plock och sen en promenad till jobbet ❤

  Gilla

 2. Vd mysigt med gofrukost på lördagen. Bästa sättet att starta helgen på och ni har en hel del att göra innan sporten. Så brukar det vara hos oss också, först nytta sedan sport på teven 😉

  Gilla

 3. Tänk att få börja dagen med såna goda muffins till frukost! För min del skulle dom lägga sig som bomull i magen när som helst hela dagen!😆
  Det var inte dåligt vad mycket ni skulle hinna innan kl 15! Personligen skulle jag hellre ha badat alla i hushållet, packat och handlat hellre än att se på sporten på tv😂

  Gilla

 4. tagit båer magnesium o bvitamin ett lngre tag nu fick såna rstleggs i flera immar så det har lugnat sej men får nog köpa nytt men ja har båder saroten o t heter dn för avslappnande så nja det har inte varit annorlunda är nu

  Gilla

  1. Om du är knäpp så är JAG det också. För jag älskar att känna att man har fått saker gjort. Det är samma sak när jag viger en hel dag till storstädning – jag älskar det! Jag har alltid haft 5999595 block, pennor och almanackor trots att jag inte pluggat men nu får jag ju verkligen fog för att använda allt! 🖤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s