MUFFINSBAK EN FREDAG

Fredag betyder inte fredagsgodis i det här hushållet, men – imorse ställde vi till med muffinsbak jag och Lilla My. Assisterad av lillebror som satt och inspekterade arbetet på mattan på köksgolvet. Det blev tio muffins med citronbas och så petade vi i lite egenplockade blåbär som vi har i frysen sedan sommarens plock. Ett mål för sommaren och hösten 2020 är definitivt att plocka så mycket blåbär att det aldrig kan ta slut. Svärfar har nämligen världens bästa svamp- och bärplocksställe.

Annars har vi äntligen fått minusgrader hit till Västerås igen. Det börjar frysa till på marken och jag hoppas på innerligt att det kommer lite snökaos vår väg snart. Jag vill slippa leriga hundtassar och grus i hallen, Fredrik älskar snön och My vill åka pulka, räkna snöflingor, bygga snögubbar och bara leva vinterns bästa liv. Något snöfall har jag dock inte hört om än men minusgrader är ju första steget!

13 reaktioner till “MUFFINSBAK EN FREDAG

 1. Åh, trots att jag inte har barn vill jag SÅ gärna ha lite snö här nere också! Vi har inte haft en enda dag med snö denna vinter och det är ju så deppigt. Det blir ju så mycket ljusare och mysigare ute när hela världen är vit istället för regnig och grå som nu!

  Gilla

 2. Det är ju fredagsmys och lördagsgodis i ett att baka muffins;) Håller tummar och tår att ni får lite snö. Även vi har minusgrader ikväll men jag blir galen på kallt/varmt, kallt/varmt, kallt/varmt, hur f-n ska man veta hur man ska klä sej??

  Gilla

 3. Så mysigt med lite fredagsbak! Och att lasta frysen full med egenplockade bär lät verkligen som en dröm – jag som älskar att ha bär i min morgon yoghurt. Håller också tummarna för snö – barnen på mitt jobb längtar också efter pulkaåk 😍 kram

  Gilla

 4. Lustigt att man till och med önskar sig snökaos bara för att få lite snö. Jag kan tycka precis likadant, varför kan den inte bara komma så att vi kan få njuta av den nu och inte i slutet av mars. Jag vill ha snö å man kan åka pulka 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s