I STÄNDIG FÖRÄNDRING

Det känns som att vårt liv dundrar på i ett hysteriskt tempo just nu. Bakom varje hörn väntar förändringar och idag gör vi också en sak för sista gången. Idag går vi för sista gången någonsin på fyradagarshelg med anledning av att jag är mammaledig. Nästa vecka tar vi också helg redan på torsdagen men måndagen den tjugonde börjar My’s nya schema på förskolan med anledning av mina studier. Och jag är helt övertygad om att det kommer att bli hur bra som helst för hennes del. Först 9-16 fram till flytten och efter flytten kommer hon lämnas och hämtas av Fredrik i samband med hans jobbtider och jag vet att båda längtar efter det.

Inne i vårt sovrum är det två killar som sussar skönt just nu. Den gråa katten Minus som jämt lägger beslag på Franks spjälsäng och så Fredrik som fått sjukskriva sig från jobbet. Det är ju sedan gammalt att män som är sjuka är det mest sorgliga man kan titta på så jag förvisade honom till sovmorgon när barnen klev upp vid sex. Vi andra, vi har bosatt oss i vardagsrummet och börjat morgonen i lugn takt. Frank försöker få till kryppositionen här på golvet bredvid mig och My ligger under en filt och tittar på Pippi.

17 reaktioner till “I STÄNDIG FÖRÄNDRING

 1. Men så mysigt, han ser verkligen ut att bara njuta. Ja men samma här när mannen är dålig förvisas han till sovrummet 😂 fast just nu är det jag som är dålig här hemma, övreluftvägsinfektion, så kass så jag absolut inte borde nog jobba egentligen men vill inte komma efter och har för mycket på agendan så som tur kan jag jobba hemifrån i alla fall.

  Gilla

  1. Men åh! Stackare! Hoppas att du har fått hjälp från sjukvården så att du snart blir bättre. Ibland så måste man fast man inte borde – livet är ju som det är 🖤

   Gilla

 2. Det kan vara en väldigt rolig del i livet när det är mycket förändringar, det vill säga förändringar som man uppskattar.
  Njut av tiden ni har nu och ta det som det kommer. Kul med studier framöver.

  Gilla

 3. Jag tror att det kommer bli super jag med. När flyttar ni?
  Tråkigt att de är sjuka och ja, män brukar ju bli lite extra klena hehe..

  Gilla

 4. Ser ut som katten har de mysigt! Hoppas mannen din kryar på sig.
  Ja förändringarna rullar in för fullt här också känns det som. Önskar dig en fin dag

  Gilla

 5. Vilken otroligt sötnos Minus är. Har själv katt, ska försöka att få till nått inlägg om dom 🙂
  Kan säkert bli väldigt mysigt för dom två att få lite tid för varandra vid lämning och hämtning.

  Gilla

 6. Hade innekatt för längesen, hur mys som helst 🙂 de var så smarta så när kattlådan va upptagen gick den andra i duschavloppet och kissa 🙂 men sket aldrig där ..fan att ja aldrig hann lära de att göra behov i våran toalett haha xD

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s