VECKA 2

2020 års andra vecka är här och idag är den sista dagen på allas ledighet för den här julen och det här nyåret. Vi har ju en ledighet som mer eller mindre väntar bakom hörnet eftersom att vi om tre veckor befinner oss i Sälen på skidsemester. Men innan det ska vardagen tacklas och mycket kommer att handla om att gå tillbaka till rutinerna.

Ni vet – bara få med sig alla regnkläder, overaller och andra ytterplagg tillbaka till förskolan. För Lilla My kommer det bli så bra. Hennes rastlösa själ mår inte bra av att vara hemma såhär länge och trots att vi hittar på massor av saker kan vi aldrig väga upp den interaktionen hon får med andra barn i samma ålder. Så det ska bli fint trots att det också betyder att Fredrik går tillbaka till jobbet.

Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte ser fram emot det ett dugg, för en liten del av mig gör det. Jag tänker mig den där timmen mitt på dagen då Frank sover och ingen annan är hemma. När jag antingen kan dra en filt över mig jag också och sova eller kanske uträtta något som är svårt med en femmånaders under armen. Annars innebär ju bloggens nystart också att jag kommer spendera mer tid än innan med min macbook. Med fotografering, inlägg och er bloggläsare. Och det ser jag fram emot.

Till helgen ska vi åka tillbaka till vår lilla faluröda gård, och gå in i den för första gången sedan visningen. Vi har åkt förbi en gång men det kommer kännas sjukt att kliva in och veta att vi faktiskt äger den och flyttar dit om mindre än 55 dagar. Vi ska ta lite mått, kolla tomtgränsen och inventera lite. Jag längtar!

18 reaktioner till “VECKA 2

 1. Måste erkänna att hag också längtaf lite efter att skolan ska börja så att jag får något gjort. Visdt är det underbart att ha barnen hemma men det tar på krafterna och den yngsta tycker det är så trist att vara ute när det inte är snö och blir så lätt uttråkad. Bra med kompisarna lite k skolan framöver.

  Gilla

  1. Håller med dig till hundra procent! Det är skönt och charmigt att ha barnen hemma, men inte alltför länge. Vår treåring håller på och klättrar på väggarna här hemma.

   Gilla

 2. Ska bli skönt när förskolan börjar igen. Inte minst för barnen. Sonen är så rastlös nu här hemma.

  Ååh vad kul för er att få gå in i huset. Det känns ju mer på riktigt då.

  Gilla

 3. Åå den där längtan efter att få flytta in😃
  Haha jag känner igen mig där, att släpa på grejer fram och tillbaka till förskolan 😅 speciellt om min man glömt hälften i sin bil och åkt till jobbet😏😅

  Gilla

  1. Ja – den är fantastisk, men frustrerande!
   Hahaha. Det har hänt oss också några gånger. Att mössan, vantarna och något annat ligger i bilen istället och han är på andra sidan stan oförmögen att komma med det 😂

   Gilla

 4. Vad skönt ändå att återgå till lite rutiner igen. Jag känner lite så i alla fall, samtidigt som det varit såå skönt att få vara ledig tillsammans.

  Ska bli så himla kul att få läsa om er flytt!! Ser så fram emot det. Och även att se bilder 🥰💛💛💛

  Gilla

  1. Ja, det finns ju en charm med både ledigheter tillsammans och rutinerna. Man skulle ha en blandning av allt!

   Släpper första inlägget om vår faluröda gård idag. Dock bara bilder utvändigt som redan setts på instagram, men snart kommer planlösning och därefter bilder inifrån! Så fint att du liksom är med på även det här 🖤🖤🖤

   Gilla

 5. Den här ledigheten har jag verkligen njutit av även fast 3 års trotsen är hemsk. I morgon är jag tillbaka i vardagen. Jag kan förstå att my är lite rastlös hemma för det är även Loui. Så härligt att ni ska åka till eran gård i helgen, det låter så roligt att ni ska inventera och kolla var tomtgränsen går 🙂

  Gilla

 6. Åh en annan har jobbat av och till hela tiden så vet knappt in eller ut på dagarna. Kan tänka mig att det är skönt att komma igång igen och för henne att gå på förskolan. Men kul att ha en liten resa att se fram emot. Förstår att det känns spännande med nya boendet!!

  Gilla

  1. Det finns ju en charm med det där också, att jobba när folk är lediga. Jag brukar göra det men nu är jag ju mammaledig! Men det ska bli skönt att komma tillbaka till vardagen lite och allt som väntar! 🖤

   Gilla

 7. Jag har inte riktigt noterat att det är först imorgon som verkligheten drar igång för de allra flesta då jag har pluggat under ledigheten och min sambo jobbat då han jobbar helger. Vi har således sluppit den där definitiva känslan av att ”NU drar allting igång igen” då hela ledigheten varit lite luddig, på både gott och ont! Hoppas att ni får en fin vecka du och Frank och att du får lite tid för dig själv, bloggen och allt annat du önskar hinna med. ❤

  Gilla

  1. Vi brukar också göra den där gränsen mer luddig då jag brukar jobba under storhelger och röda dagar och min sambo är duktig på att jobba JÄMT. Jag tror faktiskt att det här är första gången vi är lediga tillsammans när andra också brukar vara det. Tack älskade du 🖤

   Gilla

 8. vad roligt med nya ideer och energi till bloggen, och jag ser också framemot er flytt haha, mest dels för jag ser framemot att läsa om det och se hur ni kommer inreda ert hem i hus 😍😍

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s