EN LITEN LOPPA OCH EN SPEGEL

Den här lilla loppan alltså. Som helt plötsligt blivit ännu större. Jag tror inte att hon längtar så mycket efter sommaren, helst vill hon bara ha snö. Kunna åka pulka, snowracer och framförallt få stå på ett par skidor för första gången i livet. Hon hatar sol i ögonen och hon hatar värme, däremot älskar hon att bära klänning. Titta bara på hur hon står och speglar sig med klänningen hon fick av sin gammelfarmor i julklapp. Jag älskar att fånga de glimtarna i vardagen och hade det inte varit smått livsfarligt med speglar och hon inte hade varit ett yrväder hade hon fått en egen spegel i sitt rum, men hon får nöja sig med att låna den i vårt sovrum några gånger om dagen.

Måndag, fast söndag. Knepigt med röda dagar. Idag har vi vigt åt att göra ärenden innan vardagen drar igång igen. Hämtat kursböcker inför mitt livs första kurs på högskolan, handlat och kört några maskiner tvätt. Jag fick till en ljuvlig långpromenad mitt inne i skogen med Brownie vilket jag värdesätter eftersom att det inte blir förrän till helgen igen. Vi går ju alltid närmre en mil i spåret när Fredrik kommer hem från jobbet men då är det mörkt och ingen utav oss vill vika av rakt in i skogen utan belysning. Kvar på listan finns självklart kvällens middag, matlådor och lite packning utav förskolekläder. Sen hoppas jag på en lugn kväll med barn som inte vaknar i omgångar.

16 reaktioner till “EN LITEN LOPPA OCH EN SPEGEL

 1. Va söt hon är 😀 har ni mycket snö eller? Vi har en hel del så här kan man både åka pulka och slalom på dundret 😀 barn älskar väl snö mer än vi vuxna hahah xD kram

  Gilla

  1. Nej, all snö har dessvärre regnat bort här i Västerås. +5 grader idag men vi hoppas på minusgrader snart. Annars får vi vår beskärda del när vi ger oss av till Sälen! Är avundsjuk på er snömängd!

   Gilla

 2. Så söt hon är, trist när det vart brist på snö alla fall i Stockholm.
  Hoppas det kommer gå fint med din kurs på högskolan, känns det pirrigt att börja?
  Här drar det igång imorgon också – men känns skönt.
  Ha en fortsatt fin dag.

  Gilla

  1. Det enda som känns pirrigt eller nästintill omöjligt är att få ihop det under mammaledigheten. Men det ska nog gå! Förväntar mig långa nätter och sena kvällar. Vad skönt att du också längtar lite till vardagen!

   Gilla

 3. ja alltså man är helt dagvill . ja oxå
  men åhh va härligt et låter med detta huset är ju jätte spännande o se du måste ta kort o ivsa =) oj va kul

  Gilla

 4. Haha åh, det låter som mina yrväder! Att stå framför spegeln i klänningar och fina kjolar är livet! Och snö hade vi gärna också haft även om vi mest vill ha vår och värme, men ni får ju snart massor med snö!💞

  Gilla

 5. Vilken fin klänning som hon fick i julklapp. Det där med snön är intressant. Ida längtar verkligen efter att kunna åka pulka och nästan varenda dag frågar hon efter snön. Däremot är hon också som en fisk på sommaren och älskar att bada. Ja, visst är det knepigt med alla dagar. I helgen när jag jobbade var jag helt säker på att det var torsdag och så var det lördag. Så underbart med en härlig långpromenad i skogen.

  Gilla

  1. Känner igen det där med fisken. My skulle kunna ligga i poolen hela dagarna på sommaren om hon fick. Det är fint hur de ställer om! Vi håller tummarna för snö här snart och sedan en dundersommar 🖤

   Gilla

 6. Vilken lite sötnos ❤
  Vad spännande med studier på högskolan, alltid kul att vidareutveckla sig och ta nästa steg för att lära sig mer. Vad ska du plugga?

  Gilla

 7. Jag är ledig fram tills på onsdag då börjar min kurs igen. Satt och gjorde läxor idag och grejade. Ska det vara vinter så ska det vara mycket snö. Snö och solsken det är så vackert 🙂 ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s