EN KLAPP MED LOVORD OM FRAMTIDEN

Det är söndag och jag har börjat min morgon på samma sätt som jag gjort sedan julafton – med att hälla upp varm dryck i kopparna jag fick av Fredrik i julklapp. Kaffe till honom, te till mig i Rörstrands Ostindia i nyhetsfärgen svart.

Jag har en tendens att alltid kunna lista ut mina julklappar men den här gången hade jag ingen aning. När jag öppnade klappen blev jag förälskad med detsamma och när han sa att han tänkte att vi skulle börja samla på den svarta serien tillsammans letade det sig fram en tår i mitt öga. Tänk när vi sitter i vår faluröda gård och får duka fram finporslinet när vi ska anordna middagar. Många pratar ju om målbilder att sätta upp för framtiden och min målbild just nu är att få stå där på verandan och hålla upp den här muggen mot den faluröda fasaden. Jag som alltid sagt att jag inte vill bo i ett rött hus börjar se charmen med det, vi ska ju ändå bo på landet.

16 reaktioner till “EN KLAPP MED LOVORD OM FRAMTIDEN

 1. Låter som en fantastiskt fin start på dagen. Kul att du ändå inte visste alls i år, det är lite roligare tycker jag hehe! Men vilken fin idé med, att samla tillsammans för framtiden så att säga. Super charmigt! Dessutom otroligt fina muggar.

  Gilla

  1. Ja – det var roligt att inte ha någon aning, men jag måste erkänna att det var LITE frustrerande också. Älskar hans tanke, och muggarna också! Kul att du gillade dem 🖤

   Gilla

 2. Superfin service serie👌 jag har precis samma mål.. Att stå där på altanen (gärna sittandes i en trähammock uppsatt med kedjor) och se ut över gården tillsammans

  Gilla

 3. Men wow så fint. Vad roligt att han ville att ni skulle börja samla på en serie. Det tycker jag är en jättebra idé. Målbilder är alltid bra att ha. Jag har ju min bild av en pilatesstudio som fortfarande driver mig framåt…

  Gilla

 4. Så härligt att se att du är tillbaka igen! Vilken fin julklapp du fick av Fredrik. Håller med dig det var jättefin porslin du fick 🙂 Det finns så mycket vackert porslin

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s