NÄR RÖDA DAGAR GÖR EN DAGBLIND

Efter allt jul- och nyårsfirande, röda dagar och Fredriks ledighet är jag så dagblind. Hade det inte stått att det är lördag på min iPhone hade jag nog aldrig gissat det. Men lördag it is, jag unnade Fredrik lite sovmorgon imorse och tog med mig Frank upp när han vaknade vid sex. Det är hysteriskt tidigt för att vara lillebror i den här familjen så vi bäddade ned oss och mös i en hel timme. Sen hann jag ut med Brownie på en långpromenad innan Fredrik övergav oss för jobb. Den enda spikade planen som finns för idag är en promenad till vårt närlivs så att Lilla My kan plocka lite lördagsgodis med sig hem. Och så vill jag, i mån av tid, försöka packa en flyttkartong eller två.

Det kanske låter helt hysteriskt att jag två månader innan flytt redan packat närmre 30 kartonger med våra prylar, men det känns som att jag inte ens kommit i närheten av halvvägs och får jag gissa så kommer januari och februari att flyga iväg. En vecka är vi i Sälen, och så ska jag sätta igång och plugga på heltid också. Jag vägrar stå där en vecka innan flytt och drunkna i prylar som inte hittat ned i flyttkartonger än.

14 reaktioner till “NÄR RÖDA DAGAR GÖR EN DAGBLIND

 1. Det är skönt att kunna packa saker i tid innan en flytt och framför allt ger det tid att gå igenom saker som man kanske inte ens ska ha kvar. Då kan du ägna dig åt andra saker närmre flytt i stället.

  Gilla

 2. Haha jag är precis likadan såhär efter alla röda dagar då jag inte har varit ensam hemma! Jag får kolla på telefonen för att veta vilken dag det är😂
  Jag är också likadan med packandet när det har flyttats. Det är ju bara för stressande och hemskt att börja packa i sista stund, så jag har börjat månader i förväg. Har för mig det var 140 kartonger vid en flytt.
  Så kul att du ska börja plugga!😃

  Gilla

 3. Vad snäll du är som gav honom lite sovmorgon! Tycker det är smart att du redan packat en hel del. Så mycket skönare än att stress packa en vecka innan

  Gilla

 4. Håller med dig, var på jobbet på nyårsdagen och trodde det var helg hela dagen. Höll på att bli kaos haha.
  Skönt att han fick lite sovmorgon. Morgonmys låter så härligt.
  förstår dig som är ute i god tid, värsta som finns när man står där veckan innan och inser att ingenting är klart.

  Gilla

 5. Så mysigt med morgonmys!! Jag tycker det låter jätteskönt att packa i tid. Vi brukar också packa i tid och även göra ett Excel ark där allt i lådorna skrivs in. Lite extra jobb, men underbart skönt när man vill komma i ordning sen! 🙂

  Gilla

  1. Ja, jag har satt post-it-lappar på alla lådor där det först står rum och sedan exakt vad det är i. Så värt det när man ska packa upp. Då kan man ta det viktigaste först!

   Gilla

 6. Ja man blir lätte veckovild när man är långledig helt klart, dock jobbade jag förra veckan 2 dagar och skall jobba i morgon (vet att den är röd men vi måste tyvärr) så även om ledighet är underbart skall det bli skönt med lite vardag med. Så fina bilder ♥️

  Gilla

  1. Hade jag inte varit mammaledig hade jag utan tvekan jobbat alla röda dagar, är ju i en sådan bransch där det behövs. Så jag förstår dig! Det är lite kul att jobba när alla andra är lediga 🖤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s