NÄR VITT BLIR GRÖNT

Under tiden jag har varit borta härifrån har sovrummet ändrat kulör från vit till en helt ny färg på marknaden som skapades i samarbete mellan inredningsmagasinet Sköna Hem och Caparol. Den här gröna skapelsen är lika matt som en takfärg och har fångat mitt hjärta helt. Jag som aldrig riktigt varit nöjd med vårt sovrum blev tillfreds med det efter ommålningen och den här kulören ska definitivt få pryda sovrumsväggarna på gården när vi flyttar dit. Här ska jag bara sova 57 nätter till.

Slutet av 2019 har inneburit många sovmorgnar härinne. Fredrik har ställt upp och gått upp med barnen, gått med hunden och inte väckt mig förrän klockan varit över nio. Men nu är det slut på det. Igår började han jobba lite smått igen och tillbaka kom de tidigt ställda alarmen för att hinna ta sig upp och gå en långpromenad med den fyrbenta. Men om tre veckor bär det av till Sälen och då är den första tiden att passa på morgnarna My’s skidskola så det vore dumt att klaga alltför mycket.

23 reaktioner till “NÄR VITT BLIR GRÖNT

 1. Verkligen sjukt snygg färg ! Önskade jag också vågade måla med något annat än vitt ;D ! Låter härligt med sälen ! Var sjukt länge sen jag åkte skidor 🙂

  Gilla

 2. Men vilken snygg grön färg! Fick ett akut behov att göra om i vårt sovrum fast jag trivs så bra…. Vad skönt att du fick sovmorgnar under en period. Det är så värdefullt att få sova ut. Kul det låter med en resa till Sälen.

  Gilla

 3. Men wow så snyggt! Gud så härligt med mysiga sovmorgnar där! Vart i Västerås är det ni köpt hus? Önskar så att vi också kunde flytta ut på landet😍 Så roligt med skidskola! Hade gärna velat lära mig åka jag med🙈 Kram!❤️

  Gilla

  1. Haha – jag kan inte heller åka skidor! Men tror att det är svårt att få tid att lära sig just nu när barnen är så små. Kanske får bli ett framtidslöfte! Det är bara fem minuter från Erikslund, på 66an ut mot Surahammar! 🖤

   Gilla

 4. åh vad jag har längtat efter läsa din blogg! Har kollat in här då och då för att se om du uppdaterat! hehe.
  Älskar den gröna färgen på väggarna, så fint!
  Ser så fram emot att läsa om er flytt, din inredning och allt annat. Fortsätt nu och skriva ;D

  Gilla

 5. LÄNGTAR tills graviditeten är över så man bara kan köpa en grön jäkla kulör och måla hela sovrummet i det. Helst vill jag ju göra om Lilla O’s rum innan förstås.. jaja hur som haver. En positiv sida har du iallafall hos din sambo jag inte har, mer än de gemensamma konstiga smörgåsvanorna som våra verkar ha.. 🙄 Själv väcker min mig under helgerna när han inte jobbar och tycker jag ska gå upp, för han har ju haft sovmorgon som vaknar 8 på helgerna när han går upp 5 annars!

  Gilla

 6. Vad skönt för dig som fått lite avlastning och sovmorgon, det kan verkligen behövas ibland!
  Det blev förresten riktigt fint med den gröna färgen😊

  Gilla

 7. Men gud så snyggt, herre min jeeee alltså 😀 WOOOW 😀 Jag kan faktiskt skriva en presentation i något blogginlägg om alla tre hundarna så får ni veta, för garanterar att fler vill veta 🙂 Många är ju nya och kanske de är något folk vill läsa 🙂 Jag vet inte hehe 😉 Ja läkare och barnmorskor eller om man måste vabba och hämta barn från dagis, såna samtal får man ringa och motta men inte att ringa vänner och surra på arbetstid. Tyvärr som många gör 😦 Jag skriver till vänner, sambon OM jag är fri och inget jobb att sköta 🙂 Men helst ska vi inte hålla på med telefonen. Men de ordnar sig nog nästa vecka, bäst att ta de då för annars måste sambon köra mig och taxi vägrar jag ta..är jag inne i stan på jobb, så är sjukhuset, vårdcentralen inte alls långt från där jag jobbar, enklare att ta de då 🙂 Kram

  Gilla

 8. Men så fin färg, det gör sig verkligen med lite färg i sovrummet. Vårt är helvitt, har varit sen vi flyttade in och jag vill verkligen få till nån fin färg, tror det skulle skapa sån fin känsla i rummet precis som hos er. Nu när vi flyttat ut Logans säng så killarnarna delar rum skall jag lägga lite tid, pengar ich energi på vårt sovrum med

  Gilla

  1. Tycker verkligen att du ska lägga lite energi på sovrummet – det är värt det! Så värt att trivas där inne, man sover mycket bättre, det är skönare att dra sig på morgnarna och man mår liksom bra när man går och lägger sig och när man vaknar 🖤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s