LÅT OSS PRATA OM 2020

Ja – vi ska prata om 2019 också, såklart. Men jag tänker att det förgångna får löpa sida vid sida tillsammans med det som händer här och nu, och det som kommer att hända under det nya året som vi precis klivit in i. Som ni kanske minns älskar jag nystarter och den symboliken som vilar över det. Att gå in i 2020 utan att prata om mål och saker som ligger framöver vore skamligt om ni frågar mig – och det gör ni ju, eftersom att det är jag som skriver här. Precis som alla andra år har jag samlat på mig mål för det nya året och precis som alla andra år har vi saker att se fram emot. Som jag skrivit in i kalendern med en bläckpenna som man inte kan sudda för att det är så definitivt.

Vad är spikat under 2020?
Måndagen den tjugonde januari avslutar jag mammaledigheten och börjar plugga.
Lördagen den tjugofemte januari åker vi en vecka till Sälen på familjesemester.
Fredagen den tjugoåttonde februari får vi tillträde till gården vi köpt.
Fredagen den sjätte mars lämnar vi över vår lägenhet till nya ägare.

Vad är mina mål för 2020?
Ta det där körkortet som jag förbjudits att ta fram till nu pga sjukdom
Göra en speciell tatuering som hyllning till Fredrik och barnen
Ta en valp från vår hund vi köpt (Ja, jag ska berätta allt)
Göra en ny kokbok (Gjorde ju en för flera år sedan som står hemma i köket)
Åka till Astrid Lindgrens Värld med Lilla My
Börja planera för en sjujävla trädgård på vår gård
Läsa eller lyssna på 20 böcker

28 reaktioner till “LÅT OSS PRATA OM 2020

 1. Åh så mycket spännande ni har framför er! Så roligt att ni köpt en egen gård. Det vill jag veta massor om. Spännande att du ska börja plugga. Vad ska du läsa för något? Lycka till med körkortet!

  Gilla

 2. Så spännande att ni har köpt en gård, jag kan tänka mig att du redan har planer för trädgården. Det ska bli så roligt att få se hur du har tänkt med trädgården. Vilka bra mål som du har inför det här året. Att åka till Astrid Lindgrens värld skulle jag också vilja göra med Loui 😍

  Gilla

 3. Åh du har varit saknad!!!
  Låter som du har ett riktigt härligt år framför dig!!!
  Va kul med nytt hus!!
  Du måste visa oss bilder sen!!!

  Kram kram

  Gilla

 4. Gud så kul att få plugga vännen 😀 bra mål du har – jag borde också skriva en massa mål och sen verkligen stå fast vid de 😀 Åhh hus de vill jag ha 😀 Dels för hundarnas skull men också för att jag är så less på lght hahah

  Gilla

  1. Ja, jag ser verkligen fram emot det! Vi har också en hund och hon kommer från en gård innan så hon kommer nog att bli gladast av alla när det är dags för flytt 🖤

   Gilla

 5. Jag älskar att ha något att se fram emot och skriver/spikar gärna i kalendern alla inplanerade datum. Så roligt med en gård, det blir en helt annan frihet än i lägenheten. ❤️

  Gilla

  1. Ja, det är fint att ha saker att sikta emot! Det blir det verkligen, trots att vi har haft trädgård och ägt här också men en gård med bara två grannar blir exemplariskt 🖤

   Gilla

 6. Härligt att du är så peppad på det nya året och att det händer spännande saker redan i början av det! Jag ska också ta och planera in mina mål & klura ut något riktigt bra… önskar dig all lycka till ♡

  Gilla

 7. Men alltså ÅÅÅÅH! Hur mycket spännande har inte du framför dig då? Vet inte vad jag blev mest exalterad över då allting låter helt fantastiskt. Håller tummarna för att du får möjlighet att genomföra allt du vill under 2020! 🙂

  Gilla

 8. Så mycket roliga saker ni haf framför er och vad häftigt med en gård. Ser fram emot att läsa mer om det ❤
  Det är Så Kul att se allaz mål inför det nya året och min lista kommer men den blir nog inte så lång, försöker ta en dag i taget

  Gilla

 9. Så otroligt spännande det låter, med flytt till hus och allting! Och Sälen låter inte helt fel det heller! 🙂 Hoppas att ditt 2020 blir fantastiskt!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s