INTE ENS TVÅ GRADER

1,8. Det är inte åldern på någon av mina barn eller uträkningen av något mattetal jag vill avhandla den här morgonen. 1,8 är antal plusgrader Västerås levererar den här morgonen. Det är tisdagen den 17 September och det är inte ens två grader ute. Min livskamrat är sådär lagom glad över att han imorse var tvungen att skrapa rutor, men samtidigt älskar vi den här kylan. Jag tittar ut på det frostiga och så tänder jag ljus här inne, kokar mig en kopp te och bäddar ner barnen under ett täcke uppe i soffan framför tv:n.

Vi hade en fantastisk måndag igår. Klockan elva kom Ida och Stella förbi och då gick vi en mil ute i skogen bland stockar och stenar. Frank sov i vagnen, My fick utlopp för sin energi och pratade om tomtar och troll, hunden Stella fick dofta på allt och jag & Ida fick ordentlig vardagsmotion. Efter det åkte vi ut till Erikslund och åt lunch innan Ida åkte vidare till jobbet och jag & My tog oss igenom en rejäl shoppingrunda.

Idag är det för My’s del dags för förskolan igen, jag och Frank har varsitt läkarbesök och sen väntar ett benpass på gymmet. Men nu ska jag koncentrera mig på min tekopp och mitt tända ljus en stund innan Frank tröttnar på sin storasyster.

18 reaktioner till “INTE ENS TVÅ GRADER

 1. Det är verkligen kallt nu både på kvällarna och dagarna! Vilket är ganska skönt! Haha
  Så fint ni har det hemma 😍
  Skönt med förskola oh besök på bvc?
  Träning alltid skönt 😍😂

  Gilla

 2. Hade ni så kallt i morse? Har var också frost på bilrutorna såg jag när jag gick med Loui till förskolan. Men vi hade typ 7 plus när vi gick. Nu har det både åskat och kommit hagel här såklart regnat hela dagen. Jag hoppas att det gick bra på er läkarbesök 🙂

  Gilla

 3. Jag tycker det är rätt mysigt när det börjar bli lite kyligt ute så länge man är inne haha. Då jag inte har körkort så är det lite sådär att behöva pälsa på sig och cykla eller gå

  Gilla

 4. Oj vilken skillnad på grader! Här i Malmö har vi haft iallafall 12 grader och regn hela dagen och nu trillat åskan in. haha nog pratat om vädret.
  såg vad du skrev på twitter,vill bara skicka massa kramar och omtanke till dig. Om det är något jag kan göra för dig så bara hör av dig. Bamsekram ❤

  Gilla

 5. Oj! Och jag tyckte det var svinkallt här i morse & då var det ändå 9 grader… vilken härlig dag ni måste haft igår – balsam för själen att vara ute och promenera ♡

  Gilla

 6. Jag var inte uppe så tidigt men även trots solen var framme idag så var det kyligt i luften. Det är höst nu allt. Hoppas du hann dricka upp ditt te innan Frank hann tröttna 🙂 ❤

  Gilla

 7. Oj, det var kallt. Vi hade sju grader igår. Det tyckte jag var kallt. 🙂 Så härligt med en rejäl skogspromenad. Jag längtar så att få komma ut i skogen och promenera. Snart så är skadan tillräckligt läkt för att göra det. Härlig start på dagen med te och tända ljus!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s