INTE ENS TVÅ GRADER

1,8. Det är inte åldern på någon av mina barn eller uträkningen av något mattetal jag vill avhandla den här morgonen. 1,8 är antal plusgrader Västerås levererar den här morgonen. Det är tisdagen den 17 September och det är inte ens två grader ute. Min livskamrat är sådär lagom glad över att han imorse var tvungen att skrapa rutor, men samtidigt älskar vi den här kylan. Jag tittar ut på det frostiga och så tänder jag ljus här inne, kokar mig en kopp te och bäddar ner barnen under ett täcke uppe i soffan framför tv:n.

Vi hade en fantastisk måndag igår. Klockan elva kom Ida och Stella förbi och då gick vi en mil ute i skogen bland stockar och stenar. Frank sov i vagnen, My fick utlopp för sin energi och pratade om tomtar och troll, hunden Stella fick dofta på allt och jag & Ida fick ordentlig vardagsmotion. Efter det åkte vi ut till Erikslund och åt lunch innan Ida åkte vidare till jobbet och jag & My tog oss igenom en rejäl shoppingrunda.

Idag är det för My’s del dags för förskolan igen, jag och Frank har varsitt läkarbesök och sen väntar ett benpass på gymmet. Men nu ska jag koncentrera mig på min tekopp och mitt tända ljus en stund innan Frank tröttnar på sin storasyster.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s