VECKA 38

/ Moodboard Vecka 38 /

”Det löser sig, på något vis” är en mening jag tror att jag kommer att missbruka det kommande halvåret. För den här veckan går startskottet för det vi lever för, och som på gott och ont tar upp så mycket tid, energi och engagemang i vårt liv. Med två barn kommer det att bli snäppet svårare än tidigare år, men lever man för någonting så jobbar man hela tiden för att hitta lösningar så att pusslet går ihop. Jag pratar såklart om ishockeyn. Och för vår del HockeyAllsvenskan. Mitt AIK och Fredriks Västerås. Som till råga på allt möter varandra i Västerås hemmapremiär på fredag och ställer förhållandet på sin yttersta spets. AIK tjuvstartar hemma i Stockholm på onsdag och från och med nu kommer vi ha runt sex matcher i veckan att lägga övriga schemat kring.

Den här veckan har Fredrik en match, jag däremot – ska se mitt AIK spela hela tre stycken. Onsdag, fredag och söndag. Jag vet inte om jag i framtiden kommer ta med alla matcher i mina moodboards, för då kommer de att ta upp merparten av planeringen. Men! Nu vet ni iallafall att allting drar igång.

Utöver hockeyn innehåller veckan powerwalks och träningspass – om bara några timmar är det dags att ge sig ut och promenera i skogen faktiskt. Jag, My & Frank och så Ida och hunden Stella. Vi tog en sådan promenad i förra veckan också och det var helt perfekt att rasta barnen samtidigt som vi motionerade. När My inte hänger med i vårt tempo får hon stå på ståbrädan och ibland saktar vi ner så att hon kan klättra på stenar, plocka upp en pinne eller leta efter myror.

Vi har hela fem besök att göra hos både sjukhuset, BVC och vårdcentralen fördelat på mig och Frank och så ska vi göra något vi pratat om så länge – höja gardinerna i vardagsrummet. En skena ska upp i taket och nya gråa sammetsgardiner ska på plats för att ge en varmare, mer ombonad känsla nu inför vinterhalvåret. Det är inte en dans på rosor att sätta upp gardinskenor så min svärfar har lovat att komma hit och hjälpa till i utbyte mot en bit mat och lite travtittande på lördag.

15 reaktioner till “VECKA 38

 1. Även om jag inte är något ishockey-fan så kan jag ändå förstå din pepp goding, eller rättare sagt; jag kan absolut förstå känslan av att verkligen älska något till 100%😍
  Hade för övrigt gärna hängt med på den mysiga prommisen😉😘
  Stor kram Fina du💛

  Gilla

 2. Godmorgon!
  Hoppas helgen vart super:
  Åh kul med AIK match. Hör på tvN det pratar om det nu 😂😂
  Ja två barn är alltid svåra en ett, men det fixar ni!!
  Ojjj massor med besök. Hoppas det kommer gå bra!

  Gilla

 3. Inte lätt att få ihop allt alltid… Men som du säger; är något viktigt fixar man det! Jag är ju en fotbollsmänniska så förstår precis hur det är att leva sig in i alla känslor… sammetsgardinerna kommer ju bli fantastiskt 😍 hoppas på en bild sedan! Kram

  Gilla

 4. Men vilken härlig Moodboard vännen! Det där är verkligen ett citat jag lever efter haha, de mesta brukar ju faktiskt lösa sig. Hoppas du fått en härlig skogstur, är ju helt fantastiskt att vara ute i naturen. Massa kramar min fina vän❤️

  Gilla

 5. Hehe, det ultimata testet för er kärlek. Men jag är övertygad om att den står pall även om ni håller på olika lag. Jag vill också få in fler träningspass igen, saknar att inte kunna träna.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s