EN FREDAG MED MY

Det finns ingen dag i hela världen som är så bra som fredagar om man frågar den här jäntan. Speciellt inte nu när hon vet att hennes pappa inte ska jobba sent och att han faktiskt ska vara hemma med henne hela dagen imorgon. För det är nog mest My som blir lidande när han jobbar sent. Speciellt de morgnar hon sover lite längre. Då ses de inte alls på hela dagen. Så imorse fick hon bråttom upp med detsamma när hon hörde att pappa och lillebror hade lämnat sängen och gått upp i soffan. Jag däremot hade inte bråttom alls. Jag tog varenda extra sekund jag fick i sängen imorse och släpade mig upp med tunga ben.

Efter den här veckan är energin på sparlåga och jag vill helst dra täcket över huvudet. Men, jag ser fram emot den här dagen ändå. Min svärmor hade planer på att komma förbi en sväng, vi ska fylla upp kyl & frys med massor utav ny mat, jag får hem ett paket som jag har väntat på och så ska jag sätta ihop ett vidrigt corepass till mig och Ida som vi ska blåsa av ikväll efter 19.

11 reaktioner till “EN FREDAG MED MY

 1. Så långt hår som lilla my har 😍 vad roligt att pappa. Är hemma i kväll. Kan tänka mig att det är en härlig känsla när ens sambo slutar tidigt och är hemma. Så skönt att fylla upp kylen och frysen med mat. 😊

  Gilla

 2. Så är det ju här med, BQ åker ju redan kl 6 och då har vi inte kl på rigning förrän 6:30 så han hinner ej träffa henne och när han kommer hem igen runt 17 då börjar hon ju bli lite trött, men de hinner ju ses dessa tre h innan hon ska sova och som du säger det är extra härligt då när de är hemma tillsammans

  Gilla

  1. Vad fint att de iallafall hinner ses kvällstid, även fast jag förstår att det inte riktigt är bra det heller för att hon börjar bli trött. My brukar hålla ut till 19 som senast men Fredrik kommer ofta hem efter det. Kram!

   Gilla

 3. Så skönt för er alla att få umgås, speciellt imorgon då när det är ledigt. Förstår att det blir tufft för henne, barnen förstår ju inte varför på samma sätt kanske.
  Låter som att ni har en bra dag framför er idag med, jag skulle också behöva handla men orkar inte..

  Gilla

  1. Hon är väldigt medveten men har ju samtidigt inte riktigt grepp om tiden och förstår inte att ”tre timmar” är en viss tid. Så hon tjatar ju från 06 på morgonen till 16 de dagarna han kommer hem så de hinner träffa varandra. Kram!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s